trimite pe YMsalvează

Golden Fingers

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Alina

de la Alina pe 07 octombrie 2009, 00:00

Am fost acolo pentru un tuns...care a durat peste 2 ore, era un baiat incepator, iar la sfarsit sefa, m-a taxat in plus...pentru timpul petrecut in salon, desi nu era vina mea ca se misca greu baiatul respectiv....deci evitati pe cat posibil salonul...nu merita

dana

de la dana pe 10 octombrie 2008, 22:34

Subscriu la ceea ce a scris oana ....eu mi-am pus unghii acolo,mi-a luat o gramada de bani si dupa ce k nu le-a pilit cum trebuie, aveam numai denivelari, o unghie era lipita stramb, iar tipa, care am inteles ca e si proprietara salonului, mi-a spus ca asa am eu degetul....hahahahaha....tupeu, nu gluma!!!!

oana

de la oana pe 30 aprilie 2008, 19:36

Daca Vreti sa va faceti de 2 ori in aceeasi zi manichiura mergeti intai la acest salan. Daca vreti unghii rotunde, o sa va trezici cu ele patrate. Manichiurista are treburi mai importante decat manichiura clientei : sa isi faca freza ( am asteptat 20 min ), sa ii prezinte unei colege un catalog, sa vorbeasca la telefon. Una scrie pe lista de preturi - ce platesti .........

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger