trimite pe YMsalvează

Elle

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
sorana nicolai

de la sorana nicolai pe 15 mai 2008, 08:04

ioana ai dreptate...sunt toate cu nasul pe sus; si cum spuneai si tu daca nu esti clienta casei si mergi prima data...uita...mai bine du-te la alt salon. Preturi mai scumpe decat in strainatate si calitate nu extraordinara.

Delia

de la Delia pe 31 martie 2008, 09:17

Nu stiu despre celelalte fete, dar eu merg la Soni de multi ani, si imi place foarte mult, chiar si prietenel mele care au mers acolo au zis acelasi lucru. Eu nici nu mai trebuie sa ii spun ce sa faca ca stie deja cum sa trateze parul si ce coafura mi=ar sta cel mai bine. Asa ca.. raman acolo, chiar daca preturile sunt cam mari, fata de salonul din marasti cel putin..

nicoleta puscas

de la nicoleta puscas pe 15 martie 2008, 11:30

merg la salonul Elle de aproximativ 10 ani. Cu toate ca de 4 ani lucrez la bucuresti, unde am incercat mai multe centre de infrumusetare, nicaieri nu am fost la fel de multumita ca la Elle. Asadar sunt nevoita lunar sa vin la cluj pentru a-mi intretine parul.Eu zic ca merita.

adriana nemes

de la adriana nemes pe 21 februarie 2008, 17:02

Sunt o clienta veche a salonului si ma surprinde cand vad cliente care nu o lauda pe cami:) la mine s-a intamplat rareori sa nu fiu servit-a la timp si in momentul cand terminam, fiind multumita nu mai tineam cont de cela cateva minute in care am asteptat.Parerea mea este ca personalul este cu bun simt si primitor.multumesc, Adriana

lorena

de la lorena pe 20 februarie 2008, 14:12

eu merg de obicel la salonul din marasti ,imi fac programare la brigitte, imi place f mult cum lucreaza ,e atenta si meticuloasa.
Daca iti faci programare sigur vei fi primita la ora stabilita. sunt f multumita de acset salon si voi continua sa merg acolo,chiar si coafura de mireasa o voi face tot acolo.

diana

de la diana pe 26 decembrie 2007, 13:06

eu am fost de citeva ori la acest salon.sint 2 persoane la care am nimerit pentru ca coafeza mea lipsea, si care nu stiu sa faca nimic , se cheama camelia si shoni. de astia trebuie sa va feriti. melinda si oni si maria si emilia lucreaza f bine.

ioana

de la ioana pe 18 decembrie 2007, 22:01

Fetele lucreaza foarte bine , deseori iesi multumita de acolo in schimb sunt pline de fite si de aere! Se barfesc una pe alta si bineinteles pe la colturi si pe client !
Salonul nu are sloganul "Clientul nostru stapanul nostru" ci mai degraba primeaza bacsisul, iar daca mergi prima data si nu prezinti nimic interesant ai toate sansele sa-ti lungesti vreo cateva ore bune ochii pe la tantosele care intra inaintea ta cu nonsalanta pentru ca sunt obisnuite ale casei si probabil ca sunt si generoase.
Ca si concluzie daca vrei sa mergi prima data si stii mai multe decat noutatile din moda si din cosmetice, mai bine du-te in alta parte iti garantez ca o sa te plictisesti cele 6 ore cat vei sta acolo pentru ca discutiile sunt sub nivelul minim si daca nu esti de-acasei vor avea grija micutele infumurate sa simti asta(micutele infumurate care uita ca sunt doar niste simple frizerite cu aere de stilisti).

<12

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger