trimite pe YMsalvează

Cosmetics Style

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
CONSTANTIN

de la CONSTANTIN pe 01 august 2016, 16:14

Buna ziua daca descopeream mai devreme comentariile nu o lasam pe sotie sa mearga regular la aceasta firma care te fura cu nerusinare si nesimtire pentru serviciu de"suvite" specific decolorare nu vopsire fara a avea preturile afisate a fost taxata cu 250 de ron fata de 160 Ron care platea de fiecare data ca si clienta fidela in ultimi ani,preturile nu sunt piperate doar ca le intrece si pe cele din Italia Franta Anglia etc.preturile din Bucuresti Timisoara Cluj sunt mai mici decit cele practicate in Hunedoara. Am scris acest comentariu pentru ca mi se pare o nesimtire rara care o gasesti doar la anumite persoane fara bun simt si needucate.

rudaci lucica

de la rudaci lucica pe 06 ianuarie 2013, 09:22

Am crezut si eu ca e un salon care se respecta, si, am convins-o pe fata mea sa nu se aranjeze pentru noaptea dintre ani la Bucuresti, sa vina la Hunedoara.
Am programat-o la salonul de la Dunarea unde a ajuns pe mana unei persoane care se afla total pe langa la capitolul aranjat, se pricepe de minune la ciopartit, si dintr-un par lung fata mea s-a ales cu un breton in scari si cu un asazis filat , adica ciopartit.
Tot ce trebuia sa faca era un breton modern-dar nu cred ca aceasta neindemanateca stia sa-l faca, si sa-i taie varfurile.
S-a intors fata mea in capitala aratandu-le inca odata miticilor ca provincia e provincie si saloanele de coafor respectabile de la noi sunt echivalentul unei frizerii cu scoruri mari.

andreea deede

de la andreea deede pe 02 iulie 2012, 17:48

Buna, de prin liceu merg la cosmetic style ,de acu 7 ani..poate mai bine si constat ca in materie de vopsit si pensat sprancene Mioara e cea mai buna. Nu stiu cine i olivia daca mi-o descrieti cu siguranta voi sti despre cine este vorba.Cand vin la salon ma eliberez de stres si sunt intampinata cu multa caldura. personalul este ok,insa tarifele de la coafor sunt mult prea piperate...am descoperit o coafeza priceputa si care are multa imaginatie si lucra ft bine., Jana o cheama( are salon la Mall Deva et 3. Tarifele sunt foarte mici si coafiura rezista si este pe masura asteptarilor

Alexandra

de la Alexandra pe 07 februarie 2012, 10:52

Iulia draga, invata sa scrii prima data..ceea ce ti s-a intamplat este varianta spusa de tine..foarte multe cliente sunt multumite de serviciile si personalul salonului!

iulia

de la iulia pe 11 ianuarie 2012, 15:31

Buna sunt Iulia am fost clienta de-a Oliviei,solicitand acelasi serviciu pana mi-am dat seama ca Olivia ma taxa de fiecare data in plus.Am renuntat la servicile ei pt ca efectundumi aceiasi coafura pretul corect era 65 ron iar ia ami lua 95 ron.Cand am fost la Adi pt aceiasi coafura a fost 65 ron .Mi-am dat seama ca olivia ma taxa cu 30 ron in plus de fiecare data.Am cerut explicatii sefei ei si-au cerut scuze spunad ca nu vor sa ma piarda de clienta iar Olivia va suporta consencintele sefei ei.Sugerez clientelorsa aiva grija la servicile prestate si la costurile lor!!!

IRINA JIANU

de la IRINA JIANU pe 17 august 2009, 00:00

Intradevar, o echipa de profesionisti in tot ceea ce fac........Merita sa incercati serviciile lor, garantez pt ele.......

Iulia Croitoru

de la Iulia Croitoru pe 22 iunie 2008, 10:48

Un salon de clasa, cu personal super calificat si foarte amabil. am inceput prina merge la coafor si acum am devenit clienta pentru toate serviciile oferite. va recomand techni spa, slabesti vazand cu ochii!!! din pacate pierd o gramada de bani, dar asta e, ma rasfat!

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger