trimite pe YMsalvează

Champs Elysees

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Popa Oana

de la Popa Oana pe 08 iunie 2012, 21:04

Cel mai prost salon la care am fost vreodata! Nu mai merg in viata mea acolo! Manichiurista este o badarana si habar nu are sa faca unghiile(mi le-a taiat stramb si aproape din carne, oja a dat-o pe langa unghii... Si-a batut joc de mine! Nu va recomand! Evitati-l!

Velvet

de la Velvet pe 11 iunie 2009, 00:00

Eu am mers la acest salon pentru manichiura pedichiura si nu pot sa ma declar foarte multumita de serviciile pe care le-am primit, contra unei sume destul de maricele:

1. Nu sunt sigura daca instrumentarul este dezinfectat in mod eficient (foarfecele si pila erau asezate sub un neon mov care trebuia sa asigure "sterilizare UV" )

2. De 2 ori, pedichiurista m-a taiat destul de rau, la ambele degete mari. Comentariul ei a fost ca "si noi ne mai taiem cu o foarfeca de la cliente si pana acum nu am patit nimic"

3. Mi-a facut french la picioare desi eu doream pedichiura simpla

4. S-a aratat complet nemultumita de bacsisul primit: 5 lei la servicii de 45 lei. In loc sa zica mersi ca i-am mai dat ceva dupa ce m-a taiat...

dana

de la dana pe 21 mai 2009, 00:00

Super acest salon, vi-l recomand cu caldura...toate serviciile sunt de neegalat...merita sa vaduceti acolo si nu ve-ti regreta.

claudia

de la claudia pe 13 decembrie 2008, 18:07

EVITATI-L !!!! Am apelat la acest coafor (prima si ultima data). Am remarcat si eu preturile extrem de imense (un simplu spalat/uscat cu peria, la tunsoarea bob pe care o am = 640.000 lei) iar ca produse utilizate sunt la nivelul Schwarzkopf.

client dezamagit

de la client dezamagit pe 16 octombrie 2008, 00:28

mare greseala faceti daca mergeti la acest "salon".preturi fooooaaaaarte ridicate in raport cu serviciile oferite.de obicei, imi faceam inghinal si axila....de fiecare data, treaba facuta pe jumatate(smocuri de par si zone in care nici nu s a gandit sa epileze); dar ghiciti ce? preturile au fost tot timpul peste masura.cu programare cu tot si am stat sa astept 15 minute lejer.o data chiar mi au anulat programarea...cand?desigur, in momentul cand am intrat pe usa. chiar ieri mi am facut programare(credeti ma, ultima!!!!!!), am ajuns la timp, dar am fost complet ignorata. "duduia" care lucra la cosmetica in ziua respectiva statea cu o tanti si vorbeau la mobile....dar politicos mi a spus"numai putin!"
concluzie:fereasca sfantu sa ajungeti la mana lor, ca platiti degeaba si ele isi bat joc de banii pe care ii munciti!

Carmen

de la Carmen pe 03 septembrie 2008, 12:33

Am fost la acest salon in caz de forta majora. Am apelat la serviciile cosmeticianei pt un epilat. A lucrat execrabil. Un sfert din par mi l-a lasat pe picioare fara sa faca cel mai mic efort de a-l indeparta. Cu o atitudine de superioritate ( nu am inteles de ce), mi-a adresat de 2 ori aceeasi intrebare daca ceara e prea firbinte si gata conversatia...aaaa, sa nu uit mi-a mai adresat niste propozitii fff ferme, pe stanga, pe dreapta....s.a.m.d.....
E drept ca nu sunt clienta salonului, dar cu acest stil nici nu am de gand sa devin.
Dra de la casa a incercat sa-mi inmaneze un bon pe care a marcat prima sedinta, pt ca la 10 sedinte 1 e gratis....
Si 10 gratis nu ma mai duc acolo....
In fine nu cred ca au prea multe cliente pt ca tot impart fluturasi pe strada.....acum inteleg de ce...
As mai putea spune multe, dar esentialul l-am spus...

Teodora

de la Teodora pe 16 octombrie 2007, 13:23

Eu merg la acest salon de multi ani.
Sunt foarte multumita de serviciile oferite, in mod special de echipa de hair-stilisti.
O recomand din toata inima.

Teodora

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger