trimite pe YMsalvează

C&G Beauty Salon

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
IOANA PALANGEANU

de la IOANA PALANGEANU pe 07 decembrie 2013, 10:47

EU MERG LA ACEST SALON DE FOARTE MULT TIMP SI SUNT TARE MULTUMITA . LA ACEST SALON SUNT FETE FOARTE DRAGUTE SALONUL ESTE CURAT . CAMELIA ESTE CEA MAI BUNA COAFEZA , GABI CEA MAI BUNA COSMETICIANA TOT PERSONALUL ESTE OK!!!!!!!!!

Stefania

de la Stefania pe 18 august 2008, 17:28

Buna, fetelor!
poate sa imi dea si mie cineva un nr. de telefon de la C&G unde sa imi pot face o programare? pe numarul listat nu raspunde nimeni si sa ma duc pana acolo doar pentru o programare e cam dificil ca nu prea am timp!

Georgiana

de la Georgiana pe 27 iunie 2008, 16:12

buna, vreau sa va spun ca este cel mai bun salon din acest cartier sau chiar le-ar concura si pe cele din alte sectoare.
Eu merg de cativa ani numai la salonul lor si isi fac treaba bine toate fetele, nu ai ce sa le reprosezi. Este aglomerat din cauza ca sunt bune :) daca nu ar fi ar canta cucul pe acolo :) le iubesc pe fete si le urez mult noroc.

gabi

de la gabi pe 25 mai 2007, 20:18

salut,am fost in acest salon si este ok,curat,fete dragute si super preturi,dar cam aglomerat.daca nu ai programare ai de stat.

Gina Mirela Mihalascu

de la Gina Mirela Mihalascu pe 02 mai 2007, 09:50

Totul este perfect..Camelia este una dintre cele mei bune coafeze din Bucuresti..aveti incredere in ea ..stie ce face..

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger