trimite pe YMsalvează

Blue Line

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Cristian

de la Cristian pe 11 decembrie 2008, 21:10

Datorita experientei execrabile si oribile avuta in acest salon am depus efortul sa ma inregistrez pe acest site si sa imi activez contul, ca sa spun tuturor ce mizerabili si execrabili se comporta acesti oameni cu clientii. De cand intri in salon a inceput sa ma intrebe pe un ton superior si nesimtit "ce vrei?", apoi in timp ce ma uitam la preturi si spuneam ca vreau sa ma tund mi-a zis-o in scarba ca tunsul e 15 lei. Am inceput sa-i explic cum vreau sa ma tund si cand ii zic ca vreau intr-un fel (denumirea aceea inseamna sa ia cu foarfeca si nu cu masina de tuns), ea-mi spune ca e cu model si costa 25 de lei. Ii explic, sau incerc sa ii explic si incepe sa se crizeze si sa fie cu fundul in sus ca am zapacit-o si ea stie sa tunda normal si daca vreau bine daca nu este cu model.

M-a piscat oribil cand ma tundea si desi i-am atras atentia a inceput sa ma jigneasca facandu-ma mucos. A spus ca nici copiii pe care i-a tuns nu s-au plans. Aceia sunt mici, nu stiu sa zica ceva cand nu le convine. NU EI PLATESC din banii lor ! Doream decat sa fiu tratat decent, sa ma tunda decent; desi sunt pretentios, daca e decent ma multumesc si cu atat. A zis ca ma pisca pentru ca poate se agata de capuse !!! .. EXECRABIL !! nimeni n-a intervenit si intr-o masura chiar i-au luat partea. M-a amenintat ca ma lasa neterminat si da afara!! Nu i-a fost pic de rusine.EXECRABIL

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger