trimite pe YMsalvează

FT Intermodel Agency

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Anne David

de la Anne David pe 27 octombrie 2009, 00:00

Daca tot "a fost frumos" de ce e "teapa"? Ai invatat acolo ceva? Ti-a prins bine?

ana

de la ana pe 26 octombrie 2009, 00:00

Pt N.Alex

Nu stiu daca ne-am cunoscut acolo la agentie dar pot sa iti zic cateva nume de prieteni printre care Roxana Nitu , Ilona , Alexandra , Naf-Naf....tin cel mai bine minte prezentarea din timpul eclipsei din 2002 parca :) ce vremuri....Prezentarile de la Teatrul de Revista..preselectiile facute si normal ca toti luau preselectia....Si asa e venea Alina Sorescu , Andre , Oana sarbu coregrafa era Dana Siminiceanu la fete si la baieti Andreas Buzoiu.Lectii de balet cu Romica Sarbu il mai tin minte chiar si pe fotograf :) Marius.....
Offff...teapa teapa dar a fost frumos

N.Alex

de la N.Alex pe 01 februarie 2009, 19:45

Acum cativa ani am fost si eu inscrisa la acest "colegiu",eram foarte mica;ne plimbau pe la Hanul lui Manuc sa facem exercitii de mers scenic cu tatal Oanei Sarbu,mergeam la palatul copiilor si dansam cu trupe celebre atunci pe scena...dar ne storceau de bani!La un moment dat ne'au zis ca s'au furat niste acte si va trebui sa intrerupem contrctele,mai multe persoane,ne'au dat un nr de tel sa revenim,dar partintii mei au consider ca NU merita.Daca va pare cunoscut si aveti arhiva foto,v'as ruga sa ma contactati sau lasati un comentariu aici.

Radu

de la Radu pe 28 ianuarie 2008, 17:24

O mare teapa la colegiul PINOCCHIO va rupe de BANI si nu face nimic pentru COPII Dvs..Multe promisiuni si in final numai minciuni.

ANDREEA

de la ANDREEA pe 17 aprilie 2007, 20:45

O MARE TEAPA MAI MULTE VORBE DECAT FAPTE

dani

de la dani pe 04 februarie 2007, 14:21

RECRUTEAZA COPII A CAROR PARINTI NU-SI DAU SEAMA CE SEMNEAZA IN ACEL CONTRACT PE CARE EI TI-L PUN LA DISPOZITIE SA-L COMPLETEZI CU DATELE PERSONALE, FARA SA FIE CITIT IN PREALABIL SI FARA SA FIE ATENTIONATI CU PRIVIRE LA CONTINUTUL CONTRACTULUI VIS-A-VIS DE PLATA INTEGRALA A SCOLII IN CAZUL IN CARE DORESTI SA TE RETRAGI (LA ART.7 TE OBLIGA, IN CAZ CA NU MAI DORESTI SA FACI MAI DEPARTE SCOALA , LA PLATA INTREGII SCOLI...!!!!! VI SE PARE CORECT ? ).
BA MAI MULT, DACA TE OPUI EST AMENINTAT CU UN PROCES IN INSTANTA .

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger