trimite pe YMsalvează

Dent Estet

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Alina

de la Alina pe 19 octombrie 2009, 00:00

Am fost la Dentestet si au aia niste preturi de-ti cad plombele.
Niste fite...la fel.
Nu stiu cine se ocupa cu managementul lui Dentestet dar oricum el este
foarte slab.Am ramas cu senzatia ca am fost furata si prostita pe fata.
No Dentestet forever.

ionescu sergiu

mesaje: 1
membru din: 31 august 2009

de la sergiu ionescu pe 31 august 2009, 00:00

Salut!!! Cred ca unii care posteaza comentarii nici nu stiu sa minta macar....am fost si eu la Dent Estet si o radiografie costa 50 ron. Cei de acolo sunt niste profesionisti carora le pasa de intreaga dantura nu doar ca ai tu o cariuta pe care vrei sa o repari si in rest gura varza. Eu m-am dus acolo tot pt o carie ,dar am inteles ulterior ca am mai multe probleme cu dantura. Nu era vorba de aspect ci de "muscatura", asa ca am urmat un tratament ortodontic la dr.Iana Dila si sunt extrem de multumit de rezultate.Port aparatul de 4 luni si deja se vad rezultatele.Parerile sunt impartite; e drept ca fiecare alege sa-si intretina sanatatea unde vrea dar asta nu inseamna ca tr sa facem afirmatii nefondate.Intrati si voi pe site macar ..inainte de a a va da frau liber imaginatiei.

iulia

de la iulia pe 27 iulie 2009, 00:00

Am fost acum o luna la Dentestet ptr o masea cariata. La sfarsitul `consultatiei` am platit 150 Ron ptr o radiografie generala (pe care nu a cerut- o nimeni sa se uite pe ea) si jumatate de ora de foarte pretioase sfaturi si recomandari despre cum ar trebui sa imi reconfigurez intreaga dantura , bineineteles la ei in clinica. Desi am intrerupt-o de 3-4 ori pe duduia care isi dadea ochii peste cap si scapara numai tehnicisme printre dintisorii ei dublu albiti, nu a vrut , repet nu a vrut sa se uite nici o secunda la maseaua mea cariata. Cica la prima intrevedere nu face decat sa constate!!!! asta e furt pe fata si bataie de joc pe de-asupra!

ana

de la ana pe 26 martie 2009, 22:28

intr-adevar pretur f f mari la dentest si muuulte fite..am renuntat la ei si m-am programat in alta parte

Tudor

de la Tudor pe 29 decembrie 2008, 11:41

Si eu am fost la dentestet, preturi foarte, foarte mari. Nu va recomand dentestet. Nu ofera nimic special in afara de preturile foarte umflate.

Alina

de la Alina pe 19 decembrie 2008, 15:11

Am fost la dentestet si n-o sa ma mai duc, preturi umflate cu pompa, dar cand zic umflate cu pompa trebui sa va ganditi la preturi de cateva sute de euro sedinta, nimic sub 200 euro, poate vreun salut doar, dar si un simplu salut cred ca la dentestet costa 200-300 euro.
Ceea ce scriu ei acolo pe site-ul lor despre preturi este o mare minciuna, asa ca trebuie sa aveti bani multi la voi.
Calitatea serviciilor este slaba spre medie, au doar foarte multe fite, in rest nimic special.
Medicii, din ce-am vazut eu, sunt foarte tineri si fara experienta, ca daca ar fi avut ceva experienta si bani probabil ca ar fi lucrat la cabinetele lor particulare.
Deci dentestet ofera servicii mult, mult prea scumpe pentru serviciile oferite

cristea alina

de la cristea alina pe 16 decembrie 2006, 14:21

in cadrul ckinicii dent estet uiti ca ai venit la dentist....personalul si mediu de lucru sun excelente , eu mi am factu cateva lucrarii dentare in cadrul acestei clinicii si cgiar si o inalbire de dinti.
va recomand aceasta clinica si pt faputl ca preturile sunt acceptabile .

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger