trimite pe YMsalvează

De ce chelesc barbatii?

Nu e usor sa fi barbat, in ziua de azi. Nu doar femeile au probleme legate de aspectul fizic. Se poate spune ca duc si barbatii lupta lor, nu cu kilogramele ci cu aparitia cheliei inca din tinerete. Caderea parului este, in mod normal, un proces natural. In fiecare luna, cam 10% din scalp se afla in faza de stagnare, iar dupa 2-3 luni cade, in timp ce alte fire incep sa creasca. Problemele apar insa cand firele care cresc sunt mai putine decat cele care cad. Faza de crestere a firului de par dureaza intre 2 si 6 ani. In acest interval, parul creste cu 1 - 1,5 cm pe luna, in functie de anotimp (vara creste mai mult). Toamna si primavara sunt anotimpurile cand parul se regenereaza, de aceea daca observi ca iti cade mai mult decit de obicei, nu trebuie sa intri in panica. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
manu32

de la manu32 pe 19 ianuarie 2010, 12:30

A aparut un nou produs de la Nanogen..stie cineva ceva de el?
http://www.nanogen.ro/scalproller.html

dan dumitru

de la dan dumitru pe 16 decembrie 2008, 09:35

Vand Rogaine (minoxidil 5%) . Setul contine tratamentul adecvat pentru 6 luni . Rogaine e recomandat in cazul caderii parului (alopecie, chelie) stimuland regenerarea parului . 0744314749

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger