trimite pe YMsalvează

Alimentatia copilului

postat de www. alimentatiecopii.ro

Medici sustin ca in sarcina nu trebuie sa maninci "pentru doi". Si tot ei iti spun ca trebuie sa ai o alimentatie bogata in proteine, ca sa nu te lipsesti de grasimile de origine animala care sunt foarte importante. Am impresia ca se cam contrazic. Doar nu se pot imdeplini aceste conditii, mancand salata verde si sfecla rosie. Voi cum faceti?

http://www.alimentatiecopii.ro

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Ana-Maria Ion

mesaje: 5
membru din: 25 martie 2010

de la Ana-Maria Ion pe 25 martie 2010, 02:14

Este foarte important sa iti inveti copulul cu un stil de viata santos astfel scapa de multe neplaceri de care s-r putea lovii in adolescenta sau chiar mai tarziu!

p albertina

mesaje: 4
membru din: 06 februarie 2010

de la p albertina pe 06 februarie 2010, 00:00

cine mananca pentru 2 va lua mult in greutate fara motiv real fiindca copilul nu are nevoie sa manaci mai mult poate doar sa mananci mai bine, mai sanatos. fara dulciuri,sucuri. dar acum cine stie poate poftesti si nu te poti abtine :-)

tina cris

mesaje: 1
membru din: 04 februarie 2010

de la cris tina pe 04 februarie 2010, 00:00

pai nu trebuie sa mananci pentru doi, indiferent ce mananci trebuie sa ai masura...altfel ajungi cat un elefant! e bine sa mananci sanatos, fara grasimi,..prajeli, alea. multe fructe e de preferat regimului bazat pe carne...indiferent ce zic doctorii fiecare isi cunoaste organismul. eu daca nu manac fructe o zi nu ma simt bine. si asrtea n-au cum sa daunzeze bebeului.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger