trimite pe YMsalvează

Topul celor mai bune produse antirid

Prevenirea ridurilor si mai apoi diminuarea lor este problema numarul 1 a femeilor din intreaga lume. Incepind cu 35 de ani pielea necesita o ingrijire specifica, pentru a preveni aparitia ridurilor timpurii, iar dupa 45 de ani cremele antirid nu trebuie sa lipseasca din gama produselor de ingrijire a oricarei femei. De aceea, editorii sitului www.wrinkle-treatment-guide.com s-au gindit sa alcatuiasca un top al celor mai bune astfel de produse, dupa o cercetare amanuntita a celor mai bune tratamente antirid existente, in prezent, pe piata. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
gabrilcon

de la gabrilcon pe 13 septembrie 2010, 12:25

Christian Dior Capture Totale Multi-Perfection Creme 30ml * Cremă anti-îmbătrânire îmbogățită cu Complex Alfa-Longoza * Diminuează ridurile, lăsarea, pielea slăbită și porii lărgiți * Cu ingrediente active ca polimerul dispersat în ulei volatil de silicon * Extractul de Iris galben rafinează textura pielii și întărește porii * Complexul de Bi-Skin și proteinele de grâu netezesc și dau fermitate pielii * Textura emolientă lasă pielea catifelată și luminoasă * Utilizarea continuă dă pielii un aspect mai ferm, dens și întinerit pret 100 ron se ofera tester gratuit 0767121594 o zi frumoasa

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger