trimite pe YMsalvează

Masajul facial, secretul pielii frumoase

Sunt sigura ca stiti deja ca masajul facial este benefic tenului din foarte multe puncte de vedere. Asa ca nu am sa vorbesc despre masajul facut la saloanele de cosmetica, chiar daca este relaxant, revigorant si divin, si am sa ma axez pe un alt tip de masaj, cel facut acasa, cu aparate speciale. Nu este vorba de vreo tehnologie minune sau vreuna foarte complicata, aveti nevoie doar de un aparat pentru masaj cu capete speciale pentru masajul facial (perie fina, buretel abraziv, si capat cu bumbi de masaj), de timp liber, putina indemanare si cateva produse de ingrijire. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
lidiac

mesaje: 21
membru din: 06 octombrie 2010

de la lidia simion pe 02 martie 2011, 18:30

Eu detin un aparat de masaj facial cu mici pulsatii, pe care il folosesc o data pe saptamana pentru revigorarea tenului. Senzatia este minunata,iar efectele nu se lasa asteptate, asa ca recomand tuturor sa achizitoneze un astfel de aparat. Se gasesc si la preturi accesibile.

Trufin Roxana

de la Trufin Roxana pe 02 martie 2011, 11:20

Masajul facial este cu adevarat o necesitate a unui ten sanatos si frumos,el trebuie facut minim de 2 ori pe saptamana.Eu folosesc putin ulei de masline si mi-l fac personal,nu-mi ia mult timp,iar de cand am inceput sa-l practic regulat am observat ca are efecte vizibile.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger