trimite pe YMsalvează

Vointa in regimul de slabire

Am tinut toate regim, macar o data, sau cel putin am incercat sa ne ocupam de corpul nostru. Dar am descoperit ca apare totdeauna un moment, cateodata foarte scurt (sau, dimpotriva, intens si staruitor), in care tentatia de a spune; „Hai , lasa!.... La urma urmei m-am saturat!” e mai puternica decat orice. Desi, cu cateva ore inainte, totul mergea foarte bine. Exista deci un moment critic in care situatia se poate rasturna, in care delasarea invinge motivatia si vointa de a spune „nu”. „Esuam” in mod lamentabil, de multe ori definitiv si apoi avem indrazneala si insolenta sa evocam fel si fel de scuze legate de cerintele noastre zilnice. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
cristina

de la cristina pe 28 februarie 2007, 22:21

as vrea si eu daca se poate o reteata sau ce trebuie sa fac ca sa mai dau cateva kg jos.nu sunt super grasa,doar burta ma supara,chiar nu stiu ce sa mai fac?si nu as vrea ca sa o dau jos prin diete foarte stricte sau chiar sa ma infometez,m-as bucura daca m-ati putea ajuta cu ceva

alinadinu

de la alinadinu pe 30 august 2006, 10:55

cel mai bun stimul care declanseaza motivatia in cura de slabire e DRAGOSTEA:) iubiti si nu o sa va mai fie foame!!!:)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger