trimite pe YMsalvează

Centrul de Chirurgie Estetica Dr. Octavian Badea

(vezi compania)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Chevorchian elena

de la Chevorchian elena pe 25 mai 2014, 11:04

Cand aprecierile sunt la superlativ se poate spune simplu, in legatura cu profesionalismul si omenia Domnului doctor Badea Octaviian: ,,FARA CUVINTE!!!!,,

mona

de la mona pe 23 ianuarie 2011, 09:14

Eu si alte fete am ramas pe viata . pe linga buze , cu niste bilute ff vizibile , ma gindesc sa ne unim sa-i cerem doctorului sa refaca tot , sau daune morale. El in anni 2000-2001 poate experimenta pe noi, am inteles ca si gina pistol e evut aceeasi problema.
Cine e in aceasta situatie , sa ne contactam.

adina

de la adina pe 26 ianuarie 2010, 23:19

Domnul Dr.Badea,
Este un doctor deosebit. Am facut operatie de marire a sanilor in 2001. Sunt foarte multumita. Clinica este moderna iar asistentele sunt foarte atente cu pacientii.
Il recomand pe domnul Dr. Badea tuturor femeilor care vor sa isi imbunatateasca aspectul exterior.

Adi

de la Adi pe 08 noiembrie 2009, 00:00

Buna! Un pret pentru operatia de implanturi mamare poate sa spuna cineva? Multumesc

BALASA ALEXIA

de la BALASA ALEXIA pe 30 octombrie 2009, 00:00

M-am operat la dl dr acum 6-7 ani la sani(lifting)si SUNT FOARTE MULTUMITA.Eu am mai vazut op (in realitate )facute de el si mi-au placut si asa m-am hotarat sa fac si eu.
RECOMAND CLINICA DOMNULUI DOCTOR

Raluca

de la Raluca pe 20 octombrie 2009, 00:00

Dr. Badea este un om extraordinar, clinica este foarte frumoasa si serviciile pe masura! Felicitari!

mariacleo

de la mariacleo pe 14 octombrie 2009, 00:00

am facut o rinoplastie la aceasta clinica, iar rezultatul este extraordinar. medicul este exceptional, un om deosebit, iar personalul clinicii,foarte atent si amabil. nota 10+

CRISTINA

de la CRISTINA pe 06 octombrie 2009, 00:00

am facut o operatie la sani, ESUATA, nu l-as recomanda, am fost foarte dezamagita

andrreya

de la andrreya pe 11 mai 2009, 00:00

Puteti da si un pret, orientativ, macar?

ana maria

de la ana maria pe 03 mai 2009, 14:48

buna,as dori sa vad si niste poze cu pacientii dl dr...nu gasesc nimic relevant in afara de commenturile celor care au trecut pe la clinica dr Badea,vreau mai multe informatii despre dumnealui,poze si preturi,daca sunteti amabile...multumesc

Nicole

de la Nicole pe 15 aprilie 2009, 01:12

DR BADEA este un om de milioane. Este foarte profesionist. Eu mi-am facut la el acum o luna de zile o operatie de implanturi mamare si sunt extrem de multumita!! Si rinoplastia tot la el o voi face in curand! Preturile sunt justificate si serviciile ireprosabile!

Il recomand tuturor din toata inima!

Nota mea este 10+!:)

Raluca

de la Raluca pe 06 octombrie 2008, 13:21

Dr Badea face cele mai frumoase nasucuri din Bucuresti, dintr-un nas urat scoate un nas finutz,delicat,feminin si dupa preferinte usor in vant.Mie mi-a schimbat viata,dintr-o figura rece si ascutita pe care o aveam inainte acum am un chip bland si copilaros datorita noului nasuc.Dr Badea Octavian de la Centrul Medical Apolo ( langa Mariott) face nsite nasucuri absolut su-per-be!

Miruna

de la Miruna pe 17 aprilie 2008, 22:07

Si eu m-am operat la clinica Apolo la Dr Badea Octavian,sunt super multumita si o sa revin mereu acolo de fiecare data cand voi dori sa schimb ceva la aspectul meu.Domnul doctor comunica excelent,este foarte prietenos,prezinta toate aspectele pozitive si negative ale unei interventii,nu opereaza pe banda ca alti doctori,doar pt a face cat mai multe incasari,preturile sunt juste iar serviciile medicale ireprosabile.Fetelor apelati cu incredere,o sa va simtiti ca acasa :)

Ioana

de la Ioana pe 22 ianuarie 2008, 15:10

M-am operat in 2005 la acest centru.
Mi-a placut atitudinea domnului doctor care a avut rabdare sa-mi raspunda pe larg la toate intrebarile mele. Au o grija deosebita pentru client, se poarta minunat cu tine. Clinica este extraordinar de curata si toata lumea de acolo este foarte serioasa si amabila.
Pretul a fost rezonabil si merita toti banii.

elena

de la elena pe 08 iunie 2007, 21:51

Domnul doctor Badea este un doctor foarte bun.Operatiile sale sunt un succes! Clinica este de o sterilitate absoluta si este foarte luxoasa.Eu il recomand pe domnul Badea cu mare placere si inceredere pentru oricine care are standardele frumusetii foarte ridicate. Deci daca vreti sa aratati ca in revista domnul Badea este solutia ;)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger