Simona Hulber

consultant imagine Simona Hulber

http://www.simonahulber.ro


Designer Vestimentar si Consultant in Imagine

Din 2003 am demarat si activitatea de consultant de imagine, oferind clientilor solutii vestimentare si crearea unui stil personal. Aceasta activitate s-a concretizat in 2005 cand a devenit o profesie, o ocupatie zilnica pentru mine, o data cu intrarea pe piata a brandului ZENONNI Made To Measure – sartorie de lux cu specific italian. Din acest moment am inceput sa lucrez direct cu oameni de afaceri, manageri de companii, expati, persoane active in viata publica, politica si showbiz, oameni care au inteles importanta consultantei in imagine si impactul pe care-l genereaza aceasta.

yuly: buna ziua, as dori sa stiu ce fel de vestimentatie mi se potriveste? sunt micuta de inaltime 1,55 am aproape 16 ani bruneta ochi negrii si nu stiu ce haine m-ar caracteriza sau sa imi vina bine
Draga Yuly, e nevoie de ceva mai multe detalii despre constitutia ta fizica (masuri) pentru a ne face o idee ce ti-ar veni bine si ce nu. Faptul ca esti bruneta nu spune foarte multe cand e vorba de stilul vestimentar.