trimite pe YMsalvează

17 sfaturi de stil pentru vară

17 august 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

17 sfaturi de stil pentru vară

De fiecare dată când ies din casă văd diverși oameni pe stradă care reprezintă o sursă de inspirație. Unii bine îmbrăcați, alți prost îmbrăcați sau chiar simplu. Nu trebuie sa fii expert în vestimentație ca să te poți îmbrăca bine trebuie doar să urmezi unele reguli pentru a nu cădea în penibil. Astfel am conceput un ghid care să te ajute în perioada verii. »

Cum se face încreţitura perfectă

12 iulie 2010 | Autor: Nagy Laszo Crinel

Cum se face încreţitura perfectă

Nodul la cravata nu este corect, până nu înveţi să îl aranjezi pentru a ieşi perfect. Aici mă refer la etapa finală, înainte de a trage în întregime capătul lat al cravatei prin bucla finală. Va trebui să faci o mică încreţitură, gropiţă sau incizură, cum vrei tu să îi spui. »

Dungi şi carouri în ţinutele formale

24 iunie 2010 | Autor: Nagy Laszo Crinel

Dungi şi carouri în ţinutele formale

Un bărbat cu bun gust ştie să aleagă culorile, dar ca să fie stilat trebuie să fie atent la asortarea imprimeurilor. Acestea pot fi deseori intimidante deoarece ele trebuie asortate la diverse ţinute şi nu există un ghid exact privind acest tip de asortare. Cele mai banale imprimeuri de care ne lovim în viaţa de zi cu zi sunt dungile şi carourile. Cu toate că geometria lor e simplă, combinarea lor duce la efecte neaşteptate. Astfel, doar controlul efectelor asigură o ţinută formală reuşită. »

Parfumuri masculine…gurmande!

09 iunie 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Parfumuri masculine…gurmande!

Dacă unele parfumuri bărbăteşti tind să fie percepute ca mult prea clasice, formale sau chiar în neconcordanţă cu moda, tot lumea parfumurilor pare să ofere soluţia. Şi, ţinând cont că se apropie primăvara şi vara, cu un număr aproape nelimitat de zile calde, de culori, texturi şi miresme exuberante, pare să se apropie cel mai potrivit moment pentru a testa şi purta parfumuri masculine mai tinereşti, dar nu neapărat într-un mod „fresh”, lejer sau sportiv. »

Pantalonii kaki - intre formal si casual

30 aprilie 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Pantalonii kaki - intre formal si casual

Dacă te-ai săturat de jeanşi şi de pantaloni eleganţi, îţi prezint o pereche care poate înlocui aproape în totalitate funcţionalitatea şi modul de purtare a acestora, având avantajul major de a se situa din punctul de vedere al stilului între formal şi casual. Mă refer la kakii, pantalonii care sunt recunoscuţi prin stilul propriu şi prin lejeritatea purtării lor. »

Ceasul vorbeste despre personalitatea ta

24 martie 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Ceasul vorbeste despre personalitatea ta

Toţi vrem să lăsăm o impresie bună. Atunci de ce să nu ne folosim de un accesoriu care ne va afişa personalitatea? În acest sens ne putem focaliza privirea asupra ceasului. Dacă doreşti să analizezi stilul unei persoane este de ajuns să arunci o privire asupra ceasului său. La fel ca în cazul hainelor, ceasul îţi permite să tragi câteva concluzii despre acea persoană… desigur, dacă ai câteva cunoştinte despre natura şi funcţionalitatea acestui accesoriu. »

Eleganta si confort pentru primavară – vară

16 martie 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Eleganta si confort pentru primavară – vară

Sezonul călduros ne forţează să renunţăm la costumele din materiale groase, precum lâna. Voi acorda o atenţie deosebită asupra costumelor de vară deoarece bărbatul sofisticat trebuie să poarte costume şi în această perioadă a anului. Aminteşte-ţi cât de cald ţi-a fost vara trecută la o întâlnire business. Poate nu ai fost conştient că sunt soluţii prin care nevoia de eleganţă nu exclude confortul nici pe timpul verii. »

Burta, inamicul masculinitatii

17 februarie 2010 | Autor: Mihaela Preda

Burta, inamicul masculinitatii

Permanent atente cand vine vorba de silueta lor, femeile traiesc o adevarat drama cand se ingrasa cu cateva kilograme. Cand se urca pe cantar si vad ca nu arata cat “ar trebui”, incep un adevarat ritual: in primul rand se plang prietenelor, apoi analizeaza cu acestea care e cea mai drastica dieta, dupa care se privesc tot timpul in oglinda, se masoara si se cantaresc peste tot unde gasesc un cantar. Ce se intampla cu barbatii, in tot acest timp? Care e temerea lor cea mai mare ? »

Trends, by Adina Buzatu

30 noiembrie 2009

Trends, by Adina Buzatu

Daca in cea mai importanta seara de moda din cadrul Bucharest Fashion Week, seara de sambata 28 noiembrie, cea mai asteptata prezentare de tinute feminine a purtat evident semnatura faimosului creator de moda Catalin Botezatu, ei bine singura prezentare de moda de lux exclusiv masculin, TRENDS by Adina Buzatu a fost indelung aplaudata atat de doamnele cat si de domnii prezenti. »

Future is Fusion: Gillette Fusion

07 octombrie 2008

Future is Fusion: Gillette Fusion

Gillette Fusion, ultima tehnologie în materie de barbierit, s-a întâlnit pentru prima data cu reprezentantii show-bizz-ului românesc în cadrul unui adevarat spectacol tehnologic. »

Galerie foto