trimite pe YMsalvează

Încheie nasturii corect

20 aprilie 2011 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Încheie nasturii corect

O greșeală frecvent întâlnită în rândul bărbaților este nedumerirea asupra nasturilor de la sacou. Câți nasturi se încheie, câți rămân descheiați? Până la urmă sunt niște reguli care nu pot fi încălcate chiar dacă nu știm de prezența lor. Ca o primă regulă pe care trebuie să o reții, este că ultimul nasture se poartă întotdeauna descheiat. A doua regulă, primul nasture se poartă întotdeauna încheiat... »

Street Style Milano

01 aprilie 2011 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Street Style Milano

Tommy Ton a mai surprins câteva momente la Milano. Îmi place faptul că vânează stilul şi creativitatea atât a bărbaţilor cât şi a femeilor. Fotografiile sunt realizate pentru GQ. De fiecare dată când mă uit la fotografii de genul, mie îmi stimulează creativitatea. Sper să aibe acelaşi efect şi pentru tine. »

Tricoul Henley, potrivit pentru fiecare sezon

14 martie 2011 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Tricoul Henley, potrivit pentru fiecare sezon

Un articol vestimentar care mi-a atras atenţia în ultima vreme, este tricoul Henley. El este originar din Anglia deoarece a făcut parte din îmbrăcămintea oficială a canotorilor din oraşul Henley-on-Thames. Tricoul tip Henley este asemănător unui tricou polo fără guler. El se găseşte în varianta cu mânecă scurtă sau lungă în funcţie de sezon. Acesta se situează undeva între tricoul simplu şi cel polo. »

Cum, de ce si cand se poarta maieul

14 februarie 2011 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Cum, de ce si cand se poarta maieul

Un aspect neplăcut este atunci când unii bărbații care sunt la costum și la gulerul cămașii, se vede tricoul. Multe lume face confuzie între tricou sau maieu când sunt nevoiți să poarte ceva sub cămașă. Bărbații poartă maieul din diverse motive precum confort, igienă și căldură. Unii, tratează maieul ca și o lenjerie intimă iar alți îl lasă la vedere când poartă camasa. »

Cravatele Fair Isle

02 februarie 2011 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Cravatele Fair Isle

O cravată care mi-a atras atenția este cea cu imprimeul Fair Isle. Pentru prima dată am observat-o la bărbații din Paris. Acest imprimeu la cravată te va scoate cu siguranță în evidență, dar atenție în ce perioadă din an îl porți. »

Cum sa te imbraci daca esti inalt si slab

04 ianuarie 2011 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Cum sa te imbraci daca esti inalt si slab

Bărbaţii înalţi şi slabi trebuie se lucreze intens la construirea unui garderobe, faţă de restul. Deoarece piaţa nu s-a adaptat pentru acestă categorie, cei înalţi şi slabi trebuie să se mulţumească cu hainele largi. Renunţă la hainele largi care te fac şi mai slab şi urmează sfaturile următoare. »

Alege-ți pantalonii în funcție de constituție

24 noiembrie 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Alege-ți pantalonii în funcție de constituție

Cred că te-ai săturat să alergi prin magazine pentru a căuta perechea perfectă de pantaloni inexistentă. Prin urmare, ce alte opțiuni ai putea avea? Poți încerca la un second, să te uiți în garderoba ta după pantalonii uitați sau să te mulțumești cu ce ai. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-ți ajustezi pantalonii vechi dacă sunt de calitate, să-ți faci o pereche la croitor sau să-i alegi în funcție de constituție. »

Mic ghid pentru calcatul hainelor

10 noiembrie 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Mic ghid pentru calcatul hainelor

Ceea ce de multe ori văd pe stradă şi este foarte deranjat mai ales pentru femei, sunt bărbaţi care nu ştiu să aibă grijă de imaginea lor. De câte ori te-ai uitat când ai luat ceva pe tine să nu fie şifonat? Te-ai gândit că atunci când abordezi o femeie, te-a scanat din cap până-n picioare în câteva secunde, apoi te respinge din simplul motiv că nu acorzi destulă atenţie felului în care arăţi? »

Influențe din moda britanică

27 octombrie 2010 | Autor: Nagy Laszlo Crinel

Influențe din moda britanică

Când vine vorba de alegere unei haine de iarnă avem o gamă variantă, dar nu toate elementele denotă stil. O haină despre care am ales să notez este paltonul Chesterfield, datorită tradiției și versatilității. Paltonul Chesterfield a devenit cunoscut în secolul al XIX-lea și este o haină lungă care se poate purta peste costum sau la ținute mai puțin formale. »

Încălțămintea de toamnă

09 septembrie 2010 | Autor: Nagy Laszo Crinel

Încălțămintea de toamnă

Venirea toamnei ne avertizează că trebuie să ne concentrăm asupra încălțămintei adecvate acesteia. Acest lucru presupune să trecem pe alte texturi, culori, materiale și modele. Încălțămintea de toamnă trebuie să fie confecționată în special din piele sau piele ecologică (imitație) deoarece este un sezon ploios și dacă tindem să purtăm încăltăminte din pânză sau material pe care o purtam vara riscăm să ne udăm la picioare. Nu numai că este un sezon ploios ci și răcoros, ceea ce este neplăcut. »