Forta motrice a acestei veri

27 martie 2007 | Autor: Laura Banica

Forta motrice a acestei veri

     Noua versiune pentru vara a parfumului Revelation. Esenta sublima a parfumului Revelation de la Pierre Cardin pentru barbati debordeaza acum de o energie solara vibranta, care radiaza pentru o vara plina de o eleganta urbana contemporana. Aceasta editie limitata a parfumului Revelation aduce in prim plan senzualitatea, vitalitatea si masculinitatea pura.

     Cand temperatura creste, parfumul pentru barbati care poarta semnatura Pierre Cardin este energizat la maxim, dezvaluind o noua fateta a carismei sale. O explozie de vitalitate intr-o nota de varf care radiaza puterea solara a mandarinei Calabrian in amestec cu note fructate fermecatoare si un acord de mar verde. Rezultatul? Un sentiment distinct de vara care aduce o senzatie reala de relaxare.

---galerie---

     In acest punct, nucleul floral al parfumului Revelation ia o turnura intens masculina fiind impresurata de o nota verde, eleganta de violeta si de raza soarelui de vara impletita cu florilor de mai si de trandafir. Notele de baza de santal si tek invaluite de o aroma virila de piele sunt calde si delicate, in timp ce aromele ispititoare de chihlimbar si mosc ii confera o inconfundabila senzualitate masculina.

     Pentru aceasta editie limitata, noua sticla Revelation se bucura de un design deosebit, cu un aer de vara prin combinatia de portocaliu si argintiu – un fior de energie pura. Bucurandu-se de o stralucire si transparenta impecabile, design-ul avant-gardist al sticlei de parfum se bazeaza pe contrastul dintre tonurile reci ca gheata si cele extrem de fierbinti pentru a evoca emotia acestui parfum. Efectul argintiului pe sticla masiva alaturi de elementul central in dungi portocalii stralucitoare sugereaza calitatea si aspectul modern. Facand trimitere la formele si codurile de culoare ale sticlei, cutia parfumului are propriul sau clasicism contemporan reprezentand o atractie unica pentru publicul masculin.

sursa: 2activePR

taguri: Pierre Cardin, parfum, masculin

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!