adidas lanseaza colectia de pantofi Originals NBA Superstar

02 aprilie 2007 | Autor: Cristina Dumitru

adidas lanseaza colectia de pantofi Originals NBA Superstar

     Colectia Originals NBA Superstar include 30 de modele de pantofi – cate o pereche pentru fiecare echipa din NBA<!--topnews--> – purtand logo-ul oficial NBA alaturi de culorile si logo-urile echipelor, marcate proeminent pe unul dintre modelele iconice ale adidas: Superstar.

     adidas Originals NBA Superstars este prima linie de incaltaminte care prezinta toate cele 30 de echipe prezente in NBA alaturi de logo-ul oficial NBA. De asemenea, este primul model de pantof co-branduit adidas si NBA oferit la vanzare de la anuntarea celui de-al 11-lea parteneriat, transformand adidas in furnizorul oficial al echipamentului pentru NBR, WNBA si Liga de Dezvoltare NBA. Cele 30 de modele ale echipelor sunt impartite in sase povesti diferite: Suede/Patent, Reflective, Reptile, Team Logo, Clear Stripes si Emboss, fiecare la pretul de $100. Distributia, limitata initial pentru piata NBA, a fost extinsa la nivel national si international incepand cu luna ianuarie.

     Achizitionarea pantofilor se poate face si online la www.shopadidas.com , NBAstore.com sau www.adidasbasketball.com/nba (site-ul ofera vizitatorilor posibilitatea de a descarca inregistrari audio ale DJ-ului Dan Automator remixate exclusiv pentru fiecare model de pantof). Colectia adidas Originals NBA Superstars foloseste logo-ul Trefoil, al diviziei adidas Originals, cea care gazduieste produsele lifestyle ale brandului. Produsele si promotiile Originals NBA Superstar aduc mare vizibilitate si diviziei Sport Performance in jurul sezonului de baschet 2006/2007 incluzand uniformele jucatorului si arbitrului oficial, echipamentele de antrenament cat si cunoscuta campanie “It Takes 5IVE”, desfasurata prin TV, print, online si retail care prezintaatleti adidas si vedete NBA precum Tracy McGrady, Kevin Garnett, Chauncey Billups, Tim Duncan si Gilbert Arenas.

sursa: 2ActivePR

taguri: adidas, pantofi sport, nba superstars

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!