Ana-Maria Vizitiu

reprezentant Salon Abbate

Dana: Buna!Îmi place mult parul ondulat, onduleurile mari, lejere si care par naturale. Se pot realiza astfel de onduleuri care sa tina macar 2-3luni si in ce fel ? Se spune ca se arde parul, ca nu se fac decat pe bigudiuri mici... Este adevarat? Multumesc anticipat.Dana.
Buna seara,
Pentru realizarea onduleurilor mari,lejere si care sa tina pe o perioada mai lunga de timp,parul trebuie facut permanent.Este posibil ca acest proces sa degradeze sau chiar sa arda parul,daca acesta a fost supus in prealabil mai multor operatiuni continand agenti chimici(decolorat,vopsit,permanent).De asemenea,parul trebuie mereu intretinut,hranit cu tratamente profesionale pentru tipul de par avut.Pentru a rezista cat mai mult acest permanent folositi spuma speciala pentru par ondulat-parul uscat cu difuzorul sau coafat cu bigudiuri.
Toate aceste etape pot fi realizate doar adresandu-va unui hair-stylist pentru a va face o analiza a parului si care va va recomanda produsele de care aveti nevoie pentru ingrijirea acestuia.
Pentru mai mai multe informatii astept mesajul dvs.pe adresa de e-mail:vizitiu_anamaria@yahoo.com
Ciao