Adidas Originals Primavara/Vara 2006

16 februarie 2006 | Autor: Claudia Agafitei

Adidas Originals Primavara/Vara 2006

     adidas Originals a lansat colectia de primavara/vara 2006 in cadrul unui show incitant si neobisnuit, marcand o noua etapa in evolutia Originals. Evenimentul, desfasurat in Berlin, in interiorul unui tren special adidas, a reunit 400 jurnalisti din toata lumea, fani adidas si VIP-uri. Invitatii au fost plimbati prin centrul Berlinului in timp s-au prezentat cele 35 de tendinte ale urmatorului sezon, pentru femei si barbati.

     adidas Originals primavara/vara 2006 este o colectie de strada de mare impact, cele 5 teme majore ale noii colectii fiind inspirate de emotii si culori.

     Running, Cupa Mondiala, Pistol Pete, Coastal si Aviatie

     Din anii '70 adidas a devenit un fashion icon in lifestyle-ul urban. Temele colectiei primavara/vara 2006 imbina tehnologia sportiva cu noile tendinte de strada, aducand in atentie stiluri clasice fara estimare temporala.

     "Running" este un domeniu in care adidas s-a implicat inca din 1984, cand a introdus pe piata pantofii de alergat cu o tehnologie revolutionara, prezenta la modele precum Micropacer, simbolul alergarii, sau Rising Star si LA Trainer. 20 de ani mai tarziu aceste stiluri inca mai provoaca un sentiment de DORINTA. In 2006 adidas a lansat un pachet complet incluzand o serie intreaga de incaltaminte si imbracaminte pentru alergat.

     "Cupa Mondiala - Cele mai mari momente" se concentreaza pe Cupa Mondiala 2006, Germania. Multe momente glorioase si dragostea pentru joc pot fi relationate cu fotbalul: "Mana lui Dumnezeu", "Dansul cu Steagul" si "Poarta Wembley". adidas Originals cuprinde aceste autentice momente glorioase in colectia sa de primavara/vara 2006, gratie angajamentului indelungat manifestat de adidas fata de fotbal.

     "Pistol Pete" Maravich, unul din jucatorii NBA din top 50 si NOROCUL sunt inspiratia pentru aceasta colectie de imbracaminte si incaltaminte, completata cu o linie de accesorii. Pentru SS06 adidas Originals revine la modelul Pro Org, o gheata de baschet pe care Pistol Pete a purtat-o de multe ori pe cand juca pentru Atlanta Hawks in anii 70.

     "Coastal" Inspirata de tendintele de lifestyle urban precum skating si surfing, adidas Coastal celebreaza creativitatea, FERICIREA si viata de plaja. De la patinaj, surf si calarie la muzica si arta, stilul costal poate fi gasit, nu doar pe plaje si rampe, ci si in inregistrari si studii despre arta. Este un stil de viata unit cu celelalte prin creativitate. Si adidas Coastal sarbatoreste acest lucru. Toate stilurile si elementele sunt create cu autenticitatea adidas si sunt exemple ale inspiratiei creative.

     "Aviation", tema finala a showului adidas Originals pentru primavara/vara 2006, ne arata calatorul de oras de pretutindeni. Pastrand unele nuante din trecut, dar venind si cu unele detalii futurise, gama de accesorii pentru linia de imbracaminte si incaltaminte face referire la calatorul de oras care foloseste genti de lux de voiaj si elemente de piele necesare unei calatorii. Colectia doreste sa mentina sentimentul de libertate si PACE a mintii pe parcursul unei calatorii complete.

sursa: 2activePR

taguri: adidas, colectie, NBA, PRIMAVARA/VARA 2006, sport, pantofi

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!