advertorial

Bride Siluette

31 august 2006 | Autor: Doina Iliescu

     Urmeaza sa te casatoresti. Ti-ai pregatit minutios ziua nuntii, probabil cu citeva luni bune in urma. Mai mult ca sigur te-ai gindit ce sa faci ca sa arati ca o adevarata regina, in acea zi. Te-ai gindit la coafura, la machiaj, la rochia de mireasa...

     Te-ai gindit si la forma ta fizica?

     Daca esti o persoana sedentara si ai pus pe tine citeva kilograme in mod sigur te-ai gindit cum sa faci sa scapi de ele. Sau macar sa iti imbunatatesti tonusul, musculatura, sa ai pielea ferma. Daca nu ai inceput din timp sa “lucrezi” pentru a capata silueta dorita, poti acum sa dregi busuiocul. Cum?

     Vino la Body Siluette! Noi am pregatit un pachet special pentru viitoarele mirese. Fara efort, fara transpiratie, cu ajutorul unor aparate de miscare, in 10 sedinte de cite o ora fiecare vei vedea diferenta.

     Efectele constau in: eliminarea surplusului de grasime, a celulitei, eliminarea surplusului de apa din tesuturi, tonifierea musculaturii corpului, ameliorarea si eliminarea durerilor de spate, redarea elasticitatii pielii, corectarea pozitiei corpului, reducerea starilor tensionale din organism, relaxând si eliminând stresul, revitalizarea întregului organism.

     Fiecare aparat, timp de câte 10 minute, pune în miscare, maseaza si activeaza diferite parti ale corpului: solduri, abdomen, membre inferioare, partea superioara a corpului. Astfel se mobilizeaza articulatiile, se stimuleaza circulatia sanguina si limfatica, se îmbunatateste metabolismul, se tonifica musculatura întregului corp.

     Cu alte cuvinte, in ziua cea mare vei fi intr-o forma fizica de invidiat, relaxata, tonifiata, pregatita pentru dans si petrecere! La Body Siluette vei gasi intimitate, personal atestat, un mediu deosebit de placut si reconfortant, aparate de ultima generatie. In afara de antrenamentul pe aparate salonul ofera si servicii de masaj terapeutic.

     Viitoarelor mirese le-am pregatit pachetul “Bride Siluette”, care include 10 sedinte de gimnastica fara efort cit si 5 sedinte de masaj, la un pret de 350 RON.
     Te asteptam sa ne contactezi:

     BODY SILUETTE
     Str. Poet Andrei Muresanu nr. 22 (Piata Dorobanti), Bucuresti
     Tel: 231.04.41, GSM: 0740 840 571
     Web: http://www.siluette.ro

     Program (cu programare):
     Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
     Sambata: 09:00 - 13:00

sursa: Body Siluette

taguri: body siluette, mirese, silueta, nunta, . slabire

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger