trimite pe YMsalvează

Fitness trends 2011 la Lady Fit

16 februarie 2011

Fitness trends 2011 la Lady Fit

2011 este un an grozav pentru sport! American Council on Exercise a stabilit ca pentru acest an accentul cade pe programe dinamice si amuzante, bazate pe mixuri de tehnici. In plus, noua moda in sport este Barefoot Training, sau antrenamente executate cu picioarele goale, pentru a intari musculatura stabilizatoare a articulatiilor si a creea o experienta senzoriala completa. Astfel a aparut Piloxing si BeamFIT, care umplu salile de sport in SUA si creeaza un nou val de principii de antrenament. »

Beneficiile exercitiilor fizice in dietele hipocalorice

25 octombrie 2010

Beneficiile exercitiilor fizice in dietele hipocalorice

Paradoxal dieta hipocalorica poate fi primul pas catre obezitate. Scaderea aportului caloric (al carui scop era scaderea in greutate) are deseori ca efect secundar modificarea compozitiei corporale cu rezultate negative asupra metabolismului bazal si deci a cheltuielilor energetice viitoare ale organismului. Neobisnuit cu restrictia calorica, organismul reactioneaza prin “scaderea consumatorilor energetici”, dintre acestia cel mai important fiind masa musculara. »

Secretul unei nasteri usoare

28 iulie 2010 | Autor: Andrea Vescan

Secretul unei nasteri usoare

In timpul sarcinii, corpul femeii este supus unor transformari. Gimnastica prenatala previne impactul negativ al schimbarilor hormonale ce pot ingreuna activitatile zilnice. Printre obiectivele acesteia se numara tonifierea principalilor muschi supusi eforturilor de sarcina, corectarea posturii, stimularea venolimfatica si insusirea tehnicii respirului corect. »

Dieta nu inseamna sanatate

25 aprilie 2010

Dieta nu inseamna sanatate

Nu este gresit sa mergi la nutritionist ( daca ai nevoie), sa ai antrenor personal, sa faci fitness …. Numai ca uitam lucrurile esentiale. Ca si cind nu ar fi deajuns, toate statistice sunt facute de americani, tot ei fiind cei care “ne sfatuiesc “ ce sa facem , cum si cand sa facem, poate de multe ori avem nenorocul ca tot ei sa se razgandesca si sa infirme declaratiile facute déjà cu cativa ani in urma pentru ca s-au facut noi studii... »

Jogging, Alergare, Fitness

12 aprilie 2010 | Autor: Prof. Antr. MIHAI DRAGOMIR

Jogging, Alergare, Fitness

Fie ca vrem sa slabim, ori doar sa ne mentinem sanatatea si forma fizica, atunci cand facem efort fizic e bine sa alegem activitatea cea mai potrivita si preferabil sa fim asistati de profesionisti. In caz contrar, daca nu cunoastem si nu tinem cont de anumite reguli, riscam sa ne accidentam. Între mers, jogging şi alergare există o serie întreagă de asemănări dar şi unele diferenţe: este vorba în primul rând de deosebirile ce ţin de viteza de înaintare sau de biomecanica deplasării în spaţiu. »

Consecintele surplusului de greutate

17 martie 2010

Consecintele surplusului de greutate

Surplusul de greutate poate ucide ! De ce este atat de periculos surplusul de greutate? 5 din 10 romani au surplus de greutate. Fiecare kilogram peste greutatea normala creste riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate. Multe studii arata ca 75% din problemele de sanatate au legatura directa cu deficientele alimentare si surplusul de greutate. »

Momentul potrivit pentru sport

18 noiembrie 2009 | Autor: Mihaela Preda

Momentul potrivit pentru sport

Multe persoane se intreaba cand e cel mai bun moment al zilei, pentru a face sport. Traditionalistii ar spune ca dimineata. Cei mai comozi si mai ocupati e foarte probabil sa aleaga sfarsitul zilei, pentru a merge la sala. Pana la urma cat de mult conteaza momentul, atunci cand depui un efort fizic? Psihologii sunt de parere ca, daca ai un job stresant, e bine sa te antrenezi dimineata. Astfel ajungi la serviciu cu mintea mai limpede, revigorat/a si intr-o dispozitie optimista. »

Cinci pasi pentru un bust frumos

29 mai 2008

Cinci pasi pentru un bust frumos

Adolescentele din Marea Britanie trec printr-o criza de imagine. Potrivit unor statistici, fete cu varsta mai mica de 20 de ani apeleaza la chirurgie estetica pentru a-si mari bustul sau a-si face liposuctii. »

Cum sa ne educam corpul

05 octombrie 2007

Cum sa ne educam corpul

Pentru orice femeie, propriul corp este o lume aparte, unica, o sursa minunata de senzatii, cunostinte, descoperiri, calatorii linistite, o oaza personala pe care numai ea insasi o cunoaste, si la care doar ea are acces in mod intim si profund. Daca unui numar de o suta de femei li s-ar cere sa vorbeasca despre corpul lor, s-ar primi o suta de raspunsuri, diferite unul de altul, desi corpul uman este unul singur. »

Distractie si bronz garantat

17 august 2007

Distractie si bronz garantat

In dulcele stil al statului cu burta la soare, plaja poate fi un bun suport pentru leneveala, dar la fel de bine poate fi un teren pe care te poti odihni si distra practicând un sport de vacanta. Care sunt trend-urile la sporturile de plaja, ce se poarta in lumea larga, aflati citind rândurile de mai jos! »

12>