Distractie si bronz garantat

17 august 2007

Distractie si bronz garantat

     In dulcele stil al statului cu burta la soare, plaja poate fi un bun suport pentru leneveala, dar la fel de bine poate fi un teren<!--topnews--> pe care te poti odihni si distra practicând un sport de vacanta. Care sunt trend-urile la sporturile de plaja, ce se poarta in lumea larga, aflati citind rândurile de mai jos!

     Noi sporturi:

     Cu zmeul la plaja

     Este imposibil, copil fiind sa nu fi construit cu mânutele voastre macar un zmeu de hârtie! Dar, veti fi surprinsi sa aflati ca, in ciuda aparentelor, zmeul nu e chiar o joaca de copii! Veti fi nevoiti sa faceti un efort intens sa sustineti zmeul in aer atunci când este vânt intens si aceasta va ajuta sa aveti o activitate pasionanta! Zmeul este usor de transportat, usor de montat, silentios, si nepoluant!

     Freesbee – cu parfum californian!

     Un disc zburator si un joc pe cât de banal, pe atât de antrenant! Se poate juca in 2 sau in mai multi: se lanseaza discul si se incearca, pe cât posibil, sa nu cada ci sa fie prins de celalalt partener! Trebuie sa ai un bun simt al observatiei, rapiditate, precizie, abilitate si...directie! Se alearga bine, se plonjeaza daca este cazul si se consuma energie!

     Snorkeling – 20 000 de leghe sub mari

     Daca pâna acum ati crezut ca suprafata apei este monotona, plecati in cautarea ineditului pe fundul apei! „Inarmati-va cu tub, masca, labe de scafandru! Testati labele inainte de a le cumpara! Prea mari – riscati sa le pierdeti, prea mici – exista riscul sa faceti crampe! Labele de scafandru va vor permite sa va deplasati rapid si cu usurinta, sa observati pestii ascunsi printre stâncile de pe fundul marii si sa urcati rapid la suprafata! |n cazul in care nu va laudati prea tare cu calitatile voastre de inotator, nu va indepartati prea mult de tarm! De asemenea, pentru a evita arsurile solare pe umeri – cei mai expusi! - imbracati un tricou! Atentie la scutere si la barcile cu motor care trec prin preajma!

     Bodyboard – o alunecare fina pe valuri!

     Mai lejer de stapânit decât o placa de surf, bodyboard-ul va va da o senzatie placuta, de alunecare pe valuri. Este un sport accesibil tuturor! Asezati-va deasupra plansei si...imaginati-va ca aveti o pagae in mâini! Dezvolta musculatura! Daca va veti dori sa „concurati”cu mamiferele marine, folositi labele de scafandru din dotare pentru a inainta mai rapid prin apa!

     In ideea ca nu imbratisati un sport de plaja, profitati de apa marii pentru a exersa câteva exercitii care va vor tonifia musculatura:
     - intrati in apa si inaintati rapid pâna când apa va ajunge la brâu! Este excelent pentru sistemul cardiovascular si pentru ameliorarea circulatiei sanguine. Ca sa nu mai spunem cât de mult ajuta la tonifierea picioarelor si feselor!
     - indiferent de sportul pe care l-ati ales, nu uitati ca trebuie sa beti apa regulat, sa purtati ochelari de soare si sa aplicati crema de protectie solara cu regularitate!

sursa: Les Nouvelles Esthetiques

taguri: soar, bronz, sport, tonifiere

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!