Tort cu mousse de ciocolată şi mousse de piersici

05 mai 2011

Tort cu mousse de ciocolată şi mousse de piersici

Preparate adiţionale:
•Blatul la tort cu mousse de ciololată şi mousse de piersici
•Mousse de ciocolată
•Mousse de piersici
Mod de preparare:
 Blatul se pune într-o formă de tort cu fundul detaşabil.
Peste blat se toarnă mousse-ul de ciocolată, apoi se ţine la frigider 1-2 ore (sau 20-30 de minute la congelator), până se întăreşte stratul de mousse.
Apoi se scoate din frigider şi se adaugă mousse-ul de piersici, după care se dă din nou la frigider.
Când şi acest strat este întărit, se ornează după gustul fiecăruia.
 

*Acest articol participa la concurs. Floricica zilei este: "ciocolata"

sursa: Delicatesa.ro

taguri: tort, mousse, ciocolata, piersici

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!