Nutriţie » Reţete
Tort cu mousse de ciocolată şi mousse de piersici
05 May 2011
Preparate adiţionale:
•Blatul la tort cu mousse de ciololată şi mousse de piersici
•Mousse de ciocolată
•Mousse de piersici
Mod de preparare:
Blatul se pune într-o formă de tort cu fundul detaşabil.
Peste blat se toarnă mousse-ul de ciocolată, apoi se ţine la frigider 1-2 ore (sau 20-30 de minute la congelator), până se întăreşte stratul de mousse.
Apoi se scoate din frigider şi se adaugă mousse-ul de piersici, după care se dă din nou la frigider.
Când şi acest strat este întărit, se ornează după gustul fiecăruia.
*Acest articol participa la concurs. Floricica zilei este: "ciocolata"
sursa: Delicatesa.ro
taguri: tort, mousse, ciocolata, piersici
beautycafe
Cele mai noi discuţii
- Noutati Mineralium Dead Seapostat în Îngrijire ten
- Cum te ajuta somnul de frumusete?postat în Îngrijire ten
- Oje NYC! postat în Păr, tunsori, coafuri
- “Achtung, baby!” – o noua colectie semnata Gina Butiucpostat în Stil de viaţă, modă
- Colectia de ciocolata de la Wellaton - clipe de neuitat postat în Păr, tunsori, coafuri
- Cum sa tratezi iritatiile pieliipostat în Tratamente look (ten, ochi, buze, proceduri cosmetice)
- Ceai alb pentru un ten luminospostat în Îngrijire ten
- Somon marocanpostat în Reţete
- Expo Mariage: nunti pe toate gusturilepostat în BeautyBride: mirese, nunţi
- Tehnologia Power-Plate, secretul revolutiei în industria frumusetii, sportului si wellnessului din întreaga lume, în premiera în Româniapostat în Noutăţi, evenimente
beautycenter.ro
beautycenter.ro este primul site de beauty din Romania, lansat în 2003. Suntem partenerul online al companiilor din domeniul frumuseţii si promovăm informaţii şi servicii de calitate.
Catalogul nostru cuprinde peste 2500 de companii:
- saloane si centre de infrumuseţare
- clinici de chirurgie estetică
- săli de fitness şi aerobic
- stilişti, nutriţionişti, esteticieni