Somn în sos genovez

21 iunie 2012

Somn în sos genovez

 Ingrediente

3-4 bucăţi somn
1/2 pahar bere
2 linguri capere
1 cutie roşii decojite
5-6 măsline
3-4 căţei usturoi
3-4 roşii uscate
1 bucată ardei iute
2-3 linguri ulei
pătrunjel, oregano, sare
 
Mod de preparare
 
Bucăţile de peşte se prăjesc pentru câteva minute în uleiul încins.
Se adaugă usturoiul strivit şi pătrunjelul verde tăiat mărunt. Se călesc câteva minute.
Se adaugă caperele şi berea şi se fierbe cam 10 minute. Se adaugă ardeiul tăiat rondele şi roşiile uscate tăiate mărunt.
Se mai lasă la fiert 10 minute să mai scadă sosul, apoi se adaugă măslinele şi roşiile decojite.
Se fierbe 15 minute, se presară oregano şi se potriveşte de sare. Se serveşte cald.
 

 

sursa: Delicatesa.ro

taguri: somn, rosii, capere, măsline, usturoi

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!