Dieta cu lamiie, pentru detoxifierea organismului

25 aprilie 2006 | Autor: Daiana Arpad

Dieta cu lamiie, pentru detoxifierea organismului

     Te simti fara vlaga, obosita si nu mai stii ce sa maninci ca sa nu te simti umflata ? Se pare ca organismul tau are nevoie de o detoxifiere.
     In special dupa sarbatori, cind mincam foarte mult si mai ales produse pe baza de carne, ne simtim vlaguiti si fara chef de viata. Unde mai pui ca ducem cu noi si vreo 2-3 kg in plus pe linga ce aveam inainte. Asa ca daca tot am mincat de toate, fara sa tinem cont de stomacul nostru, macar sa il ajutam sa treaca peste aceasta perioada mai usor.

 

     Dieta cu lamiie

     Aceasta este cea mai usoara dieta. Consta in consumul zilnic a cel putin 2 litri de suc de lamiie preparat acasa, din lamii, apa plata si frunze de piper. Amestecul trebuie consumat proaspat, deci nu pastra sucul in frigider, pentru a doua zi. Lamiia asigura necesarul de vitamina C si potasiu, ceea ce ajuta la dizolvarea si eliminarea alimentelor ramase in stomac, frunzele de piper accelereaza procesul de elliminare si curatare a traiectului intestinal.

     Produsele pe care le maninci in aceasta perioada trebuie sa fie bogate in enzime. Cu cit consumi mai multa carne si produse din carne, cu atit digetia e mai inceata. Resturile ramase in stomac putrezesc, formind in timp un fel de "dop", care te face sa te simti rau.
     Dieta de detoxifiere readuce in corp echilibrul intre acid si alcalin. Cei mai multi oameni au un surplus de aciditate, cauzata de stres si mincare care favorizeaza formarea acidului in stomac. Trebuie sa intelegi ca nu e de ajuns sa bei sucul de lamiie. Trebuie in acest timp sa consumi multe legume, sub forma de salate proaspete sau cel mult fierte, cereale, eventual cu iaurt si paste. Exclude produsele de origine animala, cele prajite si alcoolul.

     Bea apa cit mai multa, chiar daca nu iti este sete. Si nu astepta ca rezultatele sa apara peste noapte! Ideal este sa tii aceasta dieta cel putin 2 saptamini. Sucul de lamiie insa il poti bea si dupa aceea, fiindca te va ajuta la digestie. Te asteptam sa ne dai vesti bune, dupa ce vei fi tinut aceasta dieta!

sursa: beautycenter.ro

taguri: lamiie, dieta, detoxifiere

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!