trimite pe YMsalvează

Gwyneth Paltrow a lansat Pleasures Delight by Estee Lauder

11 septembrie 2007 | Autor: Anne Marie marinescu

Gwyneth Paltrow a lansat Pleasures Delight by Estee Lauder

Gwyneth Paltrow a lansat la Chicago noul ei parfum: Pleasures Delight by Estee Lauder. Castigatoarea Oscarului si-a planificat acest eveniment inca de acum cativa ani. Lansarea a fost deschisa de un bufet unde invitatii au gustat fructe de tot felul: mure, zmeura, coacaze, afine, mere si banane si diverse sortimente de inghetata. Toate platourile au fost ornate cu petale de flori. »

Cariera lui Kate Moss se apropie de sfarsit

14 iulie 2007 | Autor: Anne-Marie Marinescu

Cariera lui Kate Moss se apropie de sfarsit

Burberry a renuntat la imaginea fotomodelului Kate Moss, dupa ce a semnat cu alte doua modele mai tinere, Agyness Deyn – 21 de ani si Lily Donaldson - 20. »

Deveniti consultant de imagine!

06 iulie 2007

Deveniti consultant de imagine!

Uniunea Nationala A Esteticienilor Profesionisti si revista Les Nouvelles Esthetiques va invita sa luati parte la Cursul de Consiliere de Imagine Totala si la prezentarea liniei de produse profesionale de machiaj Role. Roberto Lecci, consilierul de imagine al actritei Monica Belucci si make-up artist-ul vedetelor din cadrul televiziunii Rai Uno, Italia, vine, pentru a doua oara in Romania, in data de 16 iulie 2007 sa sustina un curs de consiliere de imagine totala si de prezentare a liniei de produse profesionale de machiaj Rolé. »

Katie Holmes a slabit dupa reteta Victoriei Beckham

29 iunie 2007 | Autor: Anne-Marie Marinescu

Katie Holmes a slabit dupa reteta Victoriei Beckham

Katie Homes, tanara sotie a lui Tom Cruise si mama primului copil al actorului, a avut ceva probleme cu greutatea, dupa nastere. Ea s-a chinuit pana de curand sa scape de kilogramele acumulate in timpul sarcinii, dar iata ca cea mai buna solutie s-a dovedit reteta prietenei ei, Victoria Beckham. »

Gwen Stefani va lansa un parfum

27 iunie 2007 | Autor: Anne-Marie Marinescu

Gwen Stefani va lansa un parfum

Gwen Stefani isi doreste un parfum care sa o reprezinte. Ea detine deja o linie vestimentara care ii poarta numele. Cum nu vrea sa se opreasca aici, ea isi va extinde afacerile si pe piata cosmeticelor si a parfumurilor. Cantareata a semnat un contract cu Coty Inc., firma care a produs numeroase parfumuri pentru vedetele Hollywood-ului, printre care Sarah Jessica Parker, Vera Wang, David & Victoria Beckham si Kate Moss. »

Liv Tyler va apela la chirurgie estetica

21 iunie 2007 | Autor: Anne Marie Marinescu

Liv Tyler va apela la chirurgie estetica

Actrita Liv Tyler si-a schimbat parerea despre operatiile estetice. Ba mai mult, ia in calcul eventuale ajustari estetice, pe viitor, pentru a-si putea continua cariera cinematografica. “ E destul de greu sa revii la silueta ideala, dupa ce nasti un copil. Probabil as putea vinde casa, sa ma mut apoi in vreo rulota si sa traiesc din banii care imi ramin. Dar n-am de gand asa ceva, vreau sa castig bani facand ce stiu eu mai bine, adica sa fiu actrita.” »

Panasonic Beauty Care - fii propriul tau stilist!

15 iunie 2007 | Autor: Ioana Saulea

Panasonic Beauty Care - fii propriul tau stilist!

Panasonic, leader mondial în productia de electronice si electrocasnice, lanseaza oficial, în premiera pentru România, gama de produse Beauty Care pentru femei, unica pe piata româneasca. Acum, cu noile produse de îngrijire personala de la Panasonic, nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru o programare de ultim moment la salonul de înfrumusetare preferat. »

Regina frumusetii vine din Japonia

30 mai 2007

Regina frumusetii vine din Japonia

O japoneza de 20 de ani a devenit Miss Univers 2007, in urma concursului desfasurat pe 28 mai, in Mexic. Un public de 10000 de persoane si aproape 600 milioane de telespectatori au urmarit competitia la care au participat 77 de tari. »

Galerie foto

Power Plate tine în forma vedetele de la Cannes

25 mai 2007

Power Plate tine în forma vedetele de la Cannes

Cea de-a 60-a editie a Festivalului de la Cannes tine din nou prima pagina a ziarelor. Vedete din toata lumea defileaza pe covorul rosu spre încântarea cinefililor si a celor peste 3500 de jurnalisti acreditati. Anul acesta, cel mai în voga cuplu de la Hollywood, Angelina&Brad a facut deliciul presei prin aparitia la festival. »

Helena Christensen a facut hosting pentru Dell'Aqua

22 mai 2007 | Autor: Daiana Arpad

Helena Christensen a facut hosting pentru Dell'Aqua

Designerul Alessandro Dell’ Acqua si-a lansat cea mai noua colectie, cu sustinerea topmodelului Helena Christensen. Manechinul a fost hostess la petrecerea organizata la magazinul de pe Madison Avenue , al designerului, petrecere la care au fost invitate numai nume celebre din elita New York-ului. »