trimite pe YMsalvează

Kate Moss: "Ma marit curand!"

27 martie 2008

Kate Moss: "Ma marit curand!"

Kate Moss a decis ca a venit momentul sa se aseze la casa ei, adica sa se casatoreasca cu iubitul ei, Jamie Hince. Cei doi indragostiti au petrecut de curand un weekend romantic la Amsterdam, iar la iesirea din barul Cafe Tabac, Kate a declarat chicotind fanilor care o asteptau afara: “Gata! Ma marit!” »

Katie Holmes by Armani

21 martie 2008

Katie Holmes by Armani

Katie Holmes va realiza o colectie de haine pentru Giorgio Armani, potrivit impresarului actritei. Acesta a dezvaluit revistei OK ca propunerea a venit din partea celebrului designer, iar in present Katie lucreaza la tiparele noilor modele si este foarte incantata de noua ei viata. »

Charlize Theron refuza sa tina dieta

06 martie 2008 | Autor: Anne Marie Marinescu

Charlize Theron refuza sa tina dieta

Charlize Theron este una din cele mai frumoase femei din lume. Cu toate astea, recunoaste ca a avut si ea probleme cu greutatea. »

Zeta Jones e cea mai frumoasa actrita din lume

03 februarie 2008 | Autor: Anne Marie Marinescu

Zeta Jones e cea mai frumoasa actrita din lume

Nu doar Michael Douglas considera ca sotia lui e cea mai frumoasa din lume. De curand Catherine Zeta Jones a fost votata cea mai frumoasa actrita din lume. Aceasta a fost alegerea a peste 8000 de femei care au participat la sondajul global realizat de Nephria Cosmetics. Femeile au putut alege dintre starurile in viata sau care au murit, care le-au impresionat cel mai mult prin frumusete, stil si feminitate. »

Christina Aguilera a nascut un baiat

14 ianuarie 2008 | Autor: Anne Marie Marinescu

Christina Aguilera a nascut un baiat

Cantareata Christina Aguilera si sotul ei, producatorul Jordan Bratman au devenit parintii unui baietel pe care l-au botezat Max Liron Bratman. Christina a nascut prin cezariana, pe 12 ianuarie, la ora 22, iar Max a cantarit la nastere 3 kg si are 52 de cm. »

Cele mai prost imbracate vedete

09 ianuarie 2008

Cele mai prost imbracate vedete

Posh a fost declarata cea mai prost imbracata vedeta a anului 2007, din cauza tinutelor skinny-mini care nu o avantajeaza deloc, de cand a slabit excesiv. Amy Winehouse si-a adjudecat locul al doilea, iar Mary Kate Olsen nu e nici ea prea bine vazuta de stilistii Hollywood-ului, care i-au acordat medalia de bronz pentru nepriceperea in asortarea hainelor cu evenimentele la care ia parte. »

Jessica Alba va deveni mamica in primavara

12 decembrie 2007 | Autor: Anne Marie Marinescu

Jessica Alba va deveni mamica in primavara

Jessica Alba a confirmat zvonul conform caruia ar fi insarcinata cu primul ei copil. Actrita recunoaste ca sarcina a luat-o pe neasteptate, dar s-a hotarat sa pastreze copilul pe care ea si prietenul ei il vor avea. Jessica si Cash Warren, tatal copilului, sunt impreuna de 4 ani. Ei s-au cunoscut la filmarile peliculei “Cei patru fantastici” , unde Cash era asistent de platou. »

Roberto Cavalli le imbraca pe Spice Girls

25 noiembrie 2007 | Autor: Anne Marie Marinescu

Roberto Cavalli le imbraca pe Spice Girls

Designerul Roberto Cavalli si Spice Girls au semnat de curand contractul de colaborare pentru crearea costumelor de scena, pe care fetele proaspat reunite le vor purta in turneul lor mondial. Cavalli a consimtit sa le imbrace pe cele 5 Spice Girls dupa luni bune de tratative... »

Cum sa devii account beauty

03 noiembrie 2007

Cum sa devii account beauty

Incredere: o calitate deosebit de importanta; fara ea nu veti obtine nimic. Producatorii de top va vor consilia o vreme, dar majoritatea timpului veti fi pe cont propriu. Calitati de organizator: depinde si de aria geografica in care va desfasurati activitatea, dar uneori organizarea unei intâlniri sau a unui eveniment poate face mare diferenta. Telefoane acide, planuri si pregatire, birocratie... toate acestea vor dovedi cât de rezistent/a sunteti cu adevarat. »

Curs de machiaj pentru profesionisti

20 septembrie 2007

Curs de machiaj pentru profesionisti

Revista LES NOUVELLES ESTHETIQUES si Uniunea Nationala a Esteticienilor Profesionisti (UNEP), reprezentata de Doamna Carmen Okabe, presedinte, organizeaza cursul de machiaj pentru ocazii speciale, sustinut de make-up artistul ROBERTO LECCI. »