Verighete Edelmeyer de la You & Me

13 decembrie 2010

Verighete Edelmeyer de la You & Me

Magazinele You&Me si MondoGioielli ne-au pregatit o noua surpriza - verighetele de calitate germana Edelmeyer, Wedding Collection. Sunt produse de lux, similare din punct de vedere calitativ cu produsele Breuning si Miluna, dar mult mai accesibile, avand preturi cu 20-30% mai mici. Realizate dupa cele mai inalte tehnologii de prelucrare a aurului, utilizeaza un aliaj superior, nonalergic, de aur de 14 karate. Este un aur de aceasi calitate si culoare in intregul volum si nu unul tratat la suprafata care in timp isi va schimba culoarea, pe masura ce stratul de la suprafata incepe sa dispara, asa cum se intampla cu multe alte produse suspect de ieftine de pe piata.

De altfel, la modelele  Two Tones (bicolore), care ofera un elegant joc de aur alb si de aur galben, este folosita o tehnologie speciala de prelucrare prin procedeul numit Sandwich. Astfel, elementele inelare din aur alb, respectiv cele din aur galben, sunt turnate separat pentru a le asigura o uniformitate perfecta in intregul lor volum, iar apoi sunt presate unul in interiorul celuilalt realizandu-se astfel o structura perfecta, rezistenta si cu un aur a carui calitate nu variaza de la suprafata spre interiorul metalului. Este un procedeu mult mai scump, dar care ne garanteaza faptul ca verigheta va arata la fel si dupa zeci si zeci de ani, lucru cu atat mai important cu cat vorbim despre o verigheta, un simbol atat de important pentru fiecare dintre noi si  pe care ne propunem sa o purtam zi de zi, timp de o viata.

Spre deosebire de alte bijuterii, verighetele Edelmeyer asigura si o montura perfecta, eleganta si absolut sigura, pentru diamantele ce innobileaza unele modele. Pentru cei cu preferinte clasice, verighetele pot fi fara diamante sau, in mod discret, verigheta de dama poate avea incrustat un singur diamant de 0,02 - 0,03 karate, cu preturi cuprinse intre 999 – 1.799 lei. Pentru cei cu gusturi mai extravagante, verigheta de dama poate avea un diamant de pana la 0,17 karate, cu un pret maximal de 2.999 lei.

Verighetele Edelmeyer ne ofera un finisaj perfect Confortline, ceea ce se traduce prin usoare rotunjiri ale partii interioare, menite sa asigure o alunecare placuta a verighetei atunci cand vrem sa o scoatem sau sa o punem pe un deget usor umflat sau cu articulatiile ingrosate. Este si acesta un detaliu care in timp se demonstreaza a fi de nepretuit.

Verighetele Edelmeyer sunt disponibile pe stoc si sunt, fara indoiala, bijuterii de o calitate deosebita, lucrate cu pasiune si fara compromisuri, asa cum de altfel ar trebui sa fie orice verigheta. In fond, este vorba despre modul in care ne proiectam propriul drum in viata si nimeni nu-si poate dori sa faca acest pas decat sub cele mai bune auspicii.
Tocmai de aceea, in prag de Sarbatori, magazinele You&Me va aduc mai aproape calitatea germana a verighetelor Edelmeyer, venind in intampinarea celor care doresc sa isi uneasca destinele, in cantec de colinde, chiar sub bradul frumos impodobit de Craciun!

Produse sunt disponibile si beneficiaza de oferte promotionale in Magazinele You&Me si in Magazinul Mondo Gioielli:
Magazinele  You&Me:

- UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
Parter, Corp Central

- BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287

- PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289

     
 

taguri: verighete, aur, bijuterii, nunta, casatorie

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!