Revista Avantaje este lider al revistelor glossy pentru femei

30 octombrie 2006 | Autor: Melania Ulici, director marketing

Revista Avantaje este lider al revistelor glossy pentru femei

Revista Avantaje este în continuare cea mai citita publicatie glossy pentru femei din România, cu un numar de 429.000 de cititori pe aparitie, conform primelor rezultate ale Studiului National de Audienta SNA Focus, masurate pe un esantion extins, de 22.000 de persoane între 14 si 64 de ani, ce traiesc în mediul urban.

Conform acestor date, toate titlurile editate de Edipresse AS România si incluse in SNA Focus au inregistrat o crestere semnificativa a audientei, iar 5 dintre ele: Avantaje, Viva, Elle, Joy si Look sînt în topul celor mai citite 10 publicatii glossy pentru femei. Astfel, fata de livrarea anterioara de date, revista Avantaje are o audienta de 429.000 cititori/aparitie, revista Viva are o audienta de 263.000 cititori/editie, Elle are o audienta de 169.000 cititori/editie, iar Joy, cea mai citita publicatie glossy în format mic, are o audienta lunara de 172.000 cititori. Avantaje are nu doar audienta cea mai mare, ci si cele mai multe cititoare absolvente de învatamînt superior (120.000), iar Elle detine cea mai mare proportie de cititoare din categoria A (clasificare ESOMAR) formata din manageri principali si profesionisti cu înalta educatie (32.5%.)
     Studiul SNA Focus livreaza date pentru 139 de publicatii: 54 de reviste lunare, 12 bilunare, 28 publicatii saptamînale, 37 cotidiene si 8 suplimente.

Edipresse AS România este un parteneriat între Grupul Edipresse si Axel Springer AG. Compania editeaza în prezent 17 titluri: Elle, Elle Decoration, Elle Man, Avantaje, Viva!, Viva Biografii, Popcorn, Look!, Sana, Joy, Computer Bild, Familia mea, Lucru de mîna, Vacanta ta perfecta, Povestea mea, Povestea Mea - Noroc la joc si Întâmplari Adevarate.

Persoana de contact: Melania Ulici
Telefon: +40-21-319.35.59