trimite pe YMsalvează

Evenimentul anului in industria beauty

07 ianuarie 2011

Evenimentul anului in industria beauty

Revista Les Nouvelles Esthetiques instaureaza Dictatura Femeilor in Saptamana Frumusetii, intre 3 si 6 martie, cand la Sala Palatului din Bucuresti are loc cel mai important eveniment dedicat frumusetii: a opta editie a Congresului International de Estetica Aplicata Les Nouvelles Esthetiques si expozitia Estetika&Wellness; 2011. »

Decembrie 2010: Luna premiilor GV

14 decembrie 2010

Decembrie 2010: Luna premiilor GV

În luna cadourilor Geta Voinea îţi urează La Mulţi ani şi îţi oferă o mulţime de cadouri! Toti clienţii fideli saloanelor Geta Voinea, care ne trec pragul în săptămâna 10-17 decembrie 2010 pot intra în tombola cu premii de mii de euro, pe care am pregătit-o special! »

Verighete Edelmeyer de la You & Me

13 decembrie 2010

Verighete Edelmeyer de la You & Me

Magazinele You&Me; si MondoGioielli ne-au pregatit o noua surpriza - verighetele de calitate germana Edelmeyer, Wedding Collection. Sunt produse de lux, similare din punct de vedere calitativ cu produsele Breuning si Miluna, dar mult mai accesibile, avand preturi cu 20-30% mai mici. Realizate dupa cele mai inalte tehnologii de prelucrare a aurului, utilizeaza un aliaj superior, nonalergic, de aur de 14 karate. »

Oriflame România aniversează 15 ani

10 decembrie 2010

Oriflame România aniversează 15 ani

Decembrie 2010 – Oriflame România, binecunoscuta companie de produse cosmetice suedeze cu vânzare directă, aniversează 15 ani pe piaţa românească. Aniversarea coincide cu înregistrarea unui puternic trend ascendent al companiei Oriflame pe piaţa din România, începînd din a doua jumătate a acestui an. »

Galerie foto

Petrecere cu stil la 10 ani de "Levintza prezinta"

10 decembrie 2010

Petrecere cu stil la 10 ani de "Levintza prezinta"

Miercuri, 8 decembrie, a fost seara de gala. Creatoare de moda Doina Levintza a aniversat 10 ani de emisiune „Levintza prezinta”, un deceniu de moda si creatie, o incursiune in lumea stilului si elegantei, la Prima TV. Evenimentul a avut loc intr-un decor inspirat de spiritul cosmopolit al Capitalei si s-a bucurat de prezenta a peste 150 de invitati. »

Mămicile şi copiii sunt răsfăţaţi la KIDEX!

30 noiembrie 2010

Mămicile şi copiii sunt răsfăţaţi la KIDEX!

Mămici, tătici, bone şi bunici, luaţi-i de mână pe cei mici si haideţi la KIDEX! Cel mai vesel târg pentru copii va aşteaptă la Romexpo între 2 – 5 decembrie cu oferte speciale şi reduceri de până la 75%, tombole, concursuri cu super-premii şi o mulţime de surprize! »

Un copil roman va fi promovat ca un star

12 noiembrie 2010

Un copil roman va fi promovat ca un star

Un singur copil din Romania va avea sansa sa fie promovat anul viitor mai ceva ca un star international. Timp de doua luni, fotografia lui va fi postata pe afise, bannere si panouri in Bucuresti, va impanzii internetul si va aparea in emisiuni TV. O expunere mai ceva decat starurile internationale care vor vizita Romania anul viitor. »

Curs de masaj terapeutic thailandez

01 noiembrie 2010

Curs de masaj terapeutic thailandez

MASAJUL THAILANDEZ traditional isi are originea in timpul lui Buddha. Acesta este o forma de vindecare ce are la baza doua proceduri principale: stimularea prin presiune la nivelul nervilor si centrilor nervosi, ligamente si tendoane, scopul acestuia fiind deblocarea tensiunilor neuromusculare cat si a centrilor energetici. »

NailExpo 22-24 octombrie World Trade Center Bucuresti!

18 octombrie 2010

NailExpo 22-24 octombrie  World Trade Center Bucuresti!

Veniti sa descoperiti universul unghiilor! »

Health and Beauty Expo la Sala Palatului

12 octombrie 2010

Health and Beauty Expo la Sala Palatului

MH Media Solution anunta cel complex eveniment dedicat sanatatii si frumusetii din Romania. Health and Beauty Expo este un concept international introdus anul acesta si in Romania. Evenimentul este dedicat sanatatii si frumusetii si are ca scop principal alaturarea celor doua domenii atat de interconectate, sub deviza Fa din santatea ta, Frumusetea ta. Inscrierea ca expozant are ca data limita 1 Noiembrie 2010. »