trimite pe YMsalvează

WONDER GARAGE SALE - finalul primei editii

10 martie 2011

WONDER GARAGE SALE - finalul primei editii

Sambata, 5 martie, a avut loc prima editie a targului Wonder Garage Sale, in spatiul de evenimente din Popa Nan 82. Expozantii au adus haine, accesorii si obiecte de care nu se mai foloseau si le-au scos la vanzare spre a-si gasi un nou proprietar, care sa le aprecieze la adevarata lor valoare. »

Noblezza Beauty Lounge propune 3 tratemente esenţiale de primăvară

03 martie 2011

Noblezza Beauty Lounge propune 3 tratemente esenţiale de primăvară

La fel cum primăvara se îngrijeşte de frumuseţea naturii, şi noi, în martie, trebuie să ne îngrijim de frumuseţea trupului nostru! Noblezza Beauty Lounge celebrează venirea oficială a primăverii şi vrea ca noi să fim cât mai frumoase, radioase şi strălucitoare în luna lui “Mărţişor”. De aceea ne propune 3 tratamente esenţiale de primăvară care o să ne lase fără păr nedorit, fără celulită, fără centrimetri, dar cu un corp tonifiat şi un ten strălucitor, aşa cum se cuvine pentru prima luna cu soare din an! »

Te asteptam la Estetika & Wellness 2011!

01 martie 2011

Revista Les Nouvelles Esthetiques, condusa de 9 ani de Carmen Okabe, lanseaza cu ocazia celei de-a VIII-a editii a expozitiei ESTETIKA & WELLNESS, doua produse online de exceptie. Pe www.estetikard.ro, conditia pentru a primi cardul de membru al ESTETIKARD CLUB este sa fii abonat al revistei, achizitionarea abonamentului anual facandu-se acum facil, online. Clubul este deschis si publicului larg, oricine avand posibilitatea de a accede la intalnirile lunare ale clubului. »

Şi am spus da. O poveste de iubire & Love to the fullest.

01 martie 2011

Şi am spus da. O poveste de iubire & Love to the fullest.

Două femei celebre din SUA au fost catalizatorii dublei lansări de joi, 24 februarie: Elizabeth Gilbert şi Reese Witherspoon. La Cafepedia s-au strâns o parte din echipa editurii Humanitas şi companiei Avon, ziarişti, librari şi bloggeri într-o seară care a adus împreună cartea Şi am spus da. O poveste de iubire şi parfumul Love to the fullest. Invitaţii serii au fost Mihaela Spineanu-Franck, unul dintre primii cititori ai cărţii, în varianta ei din limba engleză, şi formaţia Aeroport, care a susţinut un concert unplugged. »

Expozitie de Martisor!

25 februarie 2011

Expozitie de Martisor!

Week-end-ul acesta, iesi in oras! Fa-ti drum prin Dorobanti, pe str. Rabat nr. 15 si intampina noua colectie de genti colorate si alte accesorii din piele Ideal Boutique. »

La anotimp nou, achizitii noi!

23 februarie 2011

La anotimp nou, achizitii noi!

Primavara natura se innoieste, noi ne innoim garderoba si, evident, pentru aceasta, trebuie sa face loc in dulapuri si debarale. De cate ori nu ai vrut sa renunti la diverse lucruri, fie ele de imbracat sau obiecte de prin casa, intr-o stare perfecta de functionare, dar care tie nu-ti mai erau de folos si totusi ti se rupea inima sa le arunci? Acum ai solutia perfecta: un garage sale chic. »

Cosmobeauty, 6- 8 mai la Sala Palatului

22 februarie 2011

Cosmobeauty, 6- 8 mai la Sala Palatului

COSMOBEAUTY este un eveniment de referinta în evantaiul expoziţiilor din domeniul esteticii profesionale si medicinii estetice din Romania. Sub denumirea de COSMOBEAUTY sunt reunite cele doua expozitii organizate de agentia Porta Communication in 2009/2010: NAILEXPO SI HAIR& MAKEUP FEST carora li s-au alaturat doua aspecte de maxim interes :Estetica aplicata ( cosmetica faciala si corporala) si Medicina estetica tocmai pentru a oferi profesionistilor o perspectiva de informare la 360°. »

Organic Fest

15 februarie 2011

Targul "Organic Fest" isi propune sa transforme alimentatia bio, produsele cosmetice naturale precum si cele de curatenie intr-un reper de urmat. Asadar, le oferim vizitatorilor o gama larga de produse fara pesticide sau organisme modificate genetic, toate adunate intr-un singur loc si anume Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", in perioada 19 - 20 februarie, in intervalul orar 11:00-18:00. »

Produse beauty in premiera la Sala Palatului

02 februarie 2011

Produse beauty in premiera la Sala Palatului

Cele mai mari firme de frumusete din Romania isi prezinta in premiera absoluta la Sala Palatului, doar la Estetika&Wellness; 2011, cele mai noi produse si inovatii in domeniul beauty dezvoltate pe baza celor mai avansate tehnologii. »

Sapun lichid Apidermin cu propolis si laptisor de matca

27 ianuarie 2011

Gama Apidermin primeste un nou membru: sapunul lichid cu laptisor de matca si propolis. Povestea Apidermin continua cu un nou membru: sapun lichid cu actiune antiseptica pentru cele mai catifelate maini, disponibil in magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj »