Wella Professionals lanseaza tendintele in coafura pentru 2007

30 noiembrie 2006 | Autor: Andreea Latu

Wella Professionals lanseaza tendintele in coafura pentru 2007

     Wella Professionals a prezentat, in cadrul Galei Wella Professionals, tendintele in coafura pentru anul urmator: Trend Vision 07. Evenimentul a avut loc la doar doua saptamani de la lansarea internationala a Trend Vision 07, desfasurata la inceputul lunii noiembrie in capitala modei, Milano.

     Trend Vision

     Trend Vision este cel mai important proiect de imagine dezvoltat anual de Wella Professionals. Fiind unul dintre jucatorii principali din lumea modei si hairstylingului, Wella Professionals recunoaste trendurile, le influenteaza si le dezvolta si lanseaza propuneri pentru anul urmator.

     Trend Vision 07

     Anul 2007 ne aduce o mare libertate in a ne alege si realiza stilul. Trend Vision 07 ne reconecteaza cu lucrurile primordiale, dar si cu indrazneala tineretii. E o lume a elementelor pure, senzuale, a liniilor simple, curate, fluide. Cele patru directii, Nordic Serenity, Rustic Deluxe, Pop Couture si Sensual Intrigue, reprezinta diferite variante pentru un stil plin de viata si culoare, propus de Wella Professionals, expertul in ingrijirea parului.

     Nordic Serenity

     Nordic Serenity exploreaza frumusetea si puterea lucrurilor simple, deschizand un spatiu spiritual in care tehnologiile moderne se pierd intr-o atmosfera calma, inducand impacarea cu mediul inconjurator.

     Linii simple, materiale transparente, clipe de liniste... In aceasta atmosfera, tendintele hi-tech sunt reprimate si abandonate in favoarea legilor Zen, menite a ne alina si revigora sufletul. Timpul incetineste. Tacerea devine sugestiva. Contemplam peisaje de vis: cerul intalneste oceanul... o picatura de ploaie loveste suprafata sticloasa a unui lac, iar impactul acesteia se extinde in cercuri din ce in ce mai mari... Tot ceea ce facem conteaza, influentand inevitabil lumea inconjuratoare... Ne pasa de aerul pe care il respiram, de apa pe care o bem, de mancarea pe care o consumam. Devenim mai preocupati de soarta omenirii decat de propria noastra soarta. Cautam minimalismul poetic in materiale transparente si in noile interpretari ale modei.

     Cu o feminitate angelica, parul straluceste de puritate si sanatate. Blond rece, deschis, cu straluciri calde. Cu ajutorul culorii, contrastul este diminuat pentru a se obtine un efect de luminozitate uimitoare. Formele sunt moi si fluide. Sectiuni mici sunt taiate scurt pentru a pune in evidenta lungimea, in timp ce alte parti sunt ondulate pentru a accentua zonele drepte ale coafurii.

     Rustic Deluxe

     Rustic Deluxe ne reconecteaza cu radacinile noastre primordiale. E o sofisticare primitiva, ce ne leaga de pamant, ne starneste interesul, ne relaxeaza. Sarbatorim frumusetea naturala, bucurandu-ne de haine si accesorii "neslefuite" si, totusi, rafinate.

     Pusi in fata unui viitor nesigur, incercam instinctiv sa ne cunoastem radacinile si mostenirile ancestrale, sa restabilim o legatura cu mama-natura. Tendinta Rustic Deluxe propune texturi senzuale: blanuri, piele fina, lemn natural. Moda parca danseaza in ritmul unei tobe, ce bate cu pasiune, rustica si totusi rafinata. E o frumusete proaspata, o sofisticare primitiva.

     In ceea ce priveste parul, salbaticia este domesticita fara a ne indeparta de caracterul inital. Pentru individualizare si impact maxim, contururile sunt puternice - deconectate, dar totusi echilibrate. Parul este caracterizat prin flexibilitate, spirit si energie naturala, avand o sexualitate captivanta, iar in cazul barbatilor, o naturalete nobila. Culorile sunt rustice, bogate, reflectate in nuante lemnoase si condimentate, tonuri de chihlimbar si miere.

12>

sursa: 2activePR

taguri: trend vision, coafuri, par, wella

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!