Straluceste ca un star!

14 decembrie 2005 | Autor: Claudia Agafitei

Straluceste ca un star!
copyright: Wella

     Esti atrasa de lumea starurilor? Admiri frumusetea actritelor de la Hollywood? Iti doresti sa ai parte macar pentru o clipa de stralucirea si farmecul celor mai dorite femei din lume?
     Descopera cu noua colectie Wellaflex ShinyHold de la Wella cel mai simplu si eficient mijloc de seductie, parul stralucitor, si straluceste si tu ca un star in lumina reflectoarelor. Spre deosebire de majoritatea produselor de styling, care ofera fie doar fixare de durata, fie doar luciu, noua gama Wellaflex ShinyHold ofera stralucire parului si, in acelasi timp, asigura rezistenta coafurii pana la 24 de ore. Astfel, prin utilizarea produselor ce ofera un dublu beneficiu, eviti incarcarea excesiva a parului cu produse de styling. Vei obtine forma dorita a coafurii si, in acelasi timp, parul tau isi va pastra aspectul natural.

     Surprinde noul trend "super-natural shine" cu ajutorul produselor Wellaflex ShinyHold:

     * Spuma WellaFlex Shine & Hold ofera volum, fixarea coafurii si o stralucire naturala.
     * Ceara Wellaflex Shine Accents este ideala pentru accentuarea suvitelor. Fixeaza cofura suvita cu suvita si ofera stralucire parului.
     * Gelul Wellaflex Shine Effects este perfect pentru obtinerea unei coafuri netede si lucioase.
     * Spray-ul Fixativ Wellaflex Shine & Hold - ideal pentru un ultim retus, fixeaza coafura si confera stralucire parului. Pentru un par fin, pentru care nu se poate folosi ceara de par, spray-ul fiaxtiv este cea mai buna solutie.

     Produsele WellaFlex ShinyHold contin formula inovatoare 24 hour Flex'Shine care asigura fixarea coafurilor pana la 24 ore si in acelasi timp confera stralucire parului si le gasiti in magazine la pretul aproximativ de 11,55 RON.

sursa: 2ActivePR

taguri: Wellaflex ShinyHold, spray, gel, spuma, coafura

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!