trimite pe YMsalvează

Par frumos si sanatos – trucul saptamanii

Par frumos si sanatos – trucul saptamanii

Nu stiu altii cum sunt insa eu incerc sa “fur” cate un secret de infrumusetare de la experti, de cate ori am ocazia. Poate nu este un lucru foarte corect insa pana la urma este benefic atunci cand vine vorba de frumusete. Asadar atunci cand ma aflu in preajma make-up artistilor si a hair stilistilor sunt mereu pe faza fiindca nu se stie niciodata cand folosesc un super truc!

Continuare

Parul frumos se cunoaste de la varfuri

17 octombrie 2003 | Autor: Mihaela Preda

Parul frumos se cunoaste de la varfuri

Uitati-va pe strada: cate dintre femei au un par frumos, fie el scurt sau lung? Destul de putine. Foarte multe il decoloreaza acasa, dupa cum cred ca le-ar sta bine, iar cand se uita in oglinda a doua zi constata ca firele sunt rebele si despicate, ca arse. Foarte multe sunt blonde, desi nu le prinde, unele au parul facut permanent, foarte cret si fara luciu, iar multe il au pur si simplu neingrijit. Parul este oglinda personalitatii noastre si chiar a sanatatii. Parul sanatos este lucios, matasos, cu fire viguroase, indiferent de textura lor. Parul tern, lipsit de viata, poate fi “victima” unor tratamente cosmetice necorespunzatoare. »

Culoarea care ti se potriveste

14 octombrie 2003 | Autor: Mihaela Preda

Culoarea care ti se potriveste

Culoarea parului de cele mai multe ori tradeaza temperamentul persoanei care il poarta. Brunetele au o reputatie de femei misterioase, puternice, uneori reci si calculate. Ele atrag barbatii care isi doresc sa fie ocrotiti si care isi doresc o partenera care sa ia decizii si sa fie puternica. Blondul sugereaza inocenta si dorinta de a fi ocrotita. »