Rouge Coco Shine by Chanel

27 februarie 2011 | Autor: Simona Prisacariu

Rouge Coco Shine by Chanel

Dincolo de look-ul clasic, ROUGE COCO SHINE cuprinde o serie de inovatii surprinzatoare. Extrem de confortabil si de stralucitor pe buze, ofera luminozitate machiajului natural si invioreaza zambetul cu nuante vibrante.

Surprinzator de delicat, ROUGE COCO SHINE se topeste pe buze, lasand o senzatie delicioasa de confort, placere si luminozitate. Textura sa incredibil de delicata si fondanta devine apoasa in contact cu buzele, multumita amestecului de ceara cu derivate vegetale bazate pe Phytosterol, selectate pentru proprietatile lor de patrundere in piele.  Pe buze, textura sa unica, fondanta creeaza o stralucire naturala.  Abundand de luminozitate, buzele stralucesc de vitalitate atat cu nuantele deschise cat si cu cele inchise.

Pentru ca buzele sunt mai frumoase si mai catifelate cand ele sunt perfect hidratate, formula ROUGE COCO SHINE contine Complexul Hydratender. Acest complex asigura o hidratare optima si imediata timp de 8 ore. Ca si cum ar fi ingrijite cu balsam, buzele sunt netede si perfect hidratate. ( aceasta hidratare asigurandu-le un oarecare volum).

Cu ROUGE COCO SHINE,  zambetul tau natural prinde o noua culoare. Va aparea in 25 de nuante semi-transparente proaspete si vibrante, dezvaluite de folosirea unor pigmenti puri si ultra-fini. Stralucitoare si elegante, buzele initiaza o noua idée a senzualitatii, plina de luminozitate. Inspirat de rujul istoric CHANEL, ROUGE COCO vine intr-o caseta simpla, metalica, de culoare neagra, cu un inel auriu. Respectand acelasi spirit minimalist si luxos, ROUGE COCO SHINE prezinta codurile emblematice CHANEL, optand pentru o varianta patrata mai mica, ajustata marimii sale. Un mecanism special pentru stick a fost creat special pentru textura sa fondanta. Faciliteaza aplicatia si pastreaza toate calitatile si proprietatile unui ruj, zi dupa zi.
 

taguri: ROUGE COCO SHINE, ruj, chanel, hidratare, buze

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!