Perfectiune discreta pentru pielea ta

06 noiembrie 2011

Perfectiune discreta pentru pielea ta

Nu-i aşa că urăşti momentele în care machiajul tău se vede şi se şi simte ca o mască? Din fericire, Astor a creat fondul de ten SkinMatch pentru ca tu să te bucuri de un look perfect şi în acelaşi timp discret.  Primul fond de ten de la Astor care este compatibil cu pielea îţi asigură un finish 100% natural, fără cusur. Acum îţi poţi ascunde doar imperfecţiunile, nu şi aspectul natural al tenului!

Disponibil începând cu noiembrie 2011 în 6 nuanţe naturale, fondul de ten SkinMatch reprezintă noua generaţie de machiaj fidel nuanţei naturale a tenului. Deoarece reproduce culoarea şi textura pe care tenul tău le are în mod natural, SkinMatch devine la fel de unic ca şi propria ta amprentă. Cu o alunecare uşoară, formula lui unică, flexibilă, se contopeşte cu pielea ta şi devine practic invizibilă. Petele roşii şi imperfecţiunile minore ale tenului sunt camuflate, iar textura şi strălucirea tenului tău sunt puse în evidenţă pentru a dezvălui – şi nu a ascunde – frumuseţea ta naturală. Tenul tău este perfect, neted şi strălucitor, cât e ziua de lungă.

Nu este de mirare că Heidi Klum, care afişează mereu un ten proaspăt, adoră aspectul şi senzaţia au naturel pe care le obţine cu fondul de ten SkinMatch.  Ea declară: “Folosesc fondul de ten pentru a masca imperfecţiunile şi pentru a pune în valoare aspectul natural al pielii mele… nu-mi place să ma simt ca şi cum aş purta o mască! De aceea m-am îndrăgostit, pur şi simplu, de fondul de ten Astor SkinMatch.  Se armonizează atât de frumos cu tenul meu încât nici nu-ţi dai seama că îl port. Este o variantă îmbunătăţită a pielii mele!”

Tehnologie de fuziune cu pielea
Fondul de ten SkinMatch arată şi se simte ca o a doua piele graţie formulei sale inovatoare, de înaltă performanţă. Astor a dezvoltat o textură unică, super-uşoară şi flexibilă de gel pe bază de apă, care se întinde uşor şi intră în piele, netezind-o şi lasând un efect natural, imponderabil. Şi pentru că emulsificatorii pe bază de gel fac ca formula produsului să conţină peste 45% apă, fondul de ten lasă o senzaţie proaspătă la aplicare, iar pielea este suplă şi hidratată.

Imposibil de detectat, fondul de ten SkinMatch are în compoziţie pigmenţi bio-fuzionali, care netezesc tenul în timp ce imită perfect nuanţa lui naturală. Aceşti pigmenţi specializaţi sunt compatibili cu suprafaţa pielii şi oferă aderenţă şi acoperire uniformă, pentru a ajuta fondul de ten să se omogenizeze perfect, astfel încât să pară că dispare în piele. Ingenios, nu?
În plus, fondul de ten SkinMatch are în compoziţie geluri şi pudre pe bază de elastomeri care difuzează lumina şi netezesc suprafaţa pielii, scoţând în evidenţă strălucirea naturală a pielii tale. Astfel, imperfecţiunile sunt acoperite, însă tenul tău nu este lipsit de strălucire şi nu are aspect de mască. Aceşti elastomeri, împreună cu textura de gel pe bază de apă şi pigmenţii bio-fuzionali, au ca efect o senzaţie blândă la aplicare şi un aspect identic cu cel al pielii naturale, fără acea senzaţie de “artificial”.

De asemenea, este bine de ştiut că fondul de ten SkinMatch îţi protejează pielea cu ajutorul unui factor de protecţie solară SPF 20, pe bază de minerale. Testată dermatologic, formula sa fără uleiuri lasă pielea să respire, este non-comedogenă şi nu blochează porii. În plus, este super-rezistent, aşa că îl vei putea purta întreaga zi.

Heidi Klum spune: “Nu îmi place să reaplic machiajul de mai multe ori pe parcursul zilei. Prefer să o fac o dată şi bine! SkinMatch este foarte uşor de aplicat şi dispare practic în piele, rezistând toată ziua.”
Heidi este un fan incontestabil al machiajului natural. De aceea, ne-a declarat că SkinMatch i se potriveşte atât de bine încât pare să fi fost conceput special pentru ea. La fel de unic ca propria ta amprentă!

Nuanţe compatibile cu tenul
Fondul de ten SkinMatch este disponibil într-o gamă de 6 nuanţe care se potrivesc tuturor tipurilor de ten, de la cele mai deschise până la cele mai închise. Aşadar, oricare ar fi nuanţa naturală a tenului tău, acum te poţi bucura de perfecţiunea discretă pe care ţi-o oferă un produs de machiaj.  

Pentru a te ajuta să găseşti cât mai simplu nuanţa perfectă, Astor a împărţit spectrul gamei în nuanţe reci, neutre şi calde, potrivite tenurilor mai deschise sau mai închise. Începe prin a decide dacă pielea ta are un ton rece, neutru sau cald, iar apoi nu va trebui decât să alegi între nuanţele care ar putea fi potrivite pentru tipul tău de ten. Simplu, nu?

Heidi Klum spune despre nuanţele naturale ale acestui fond de ten: “Ghidul de nuanţe al lui Astor SkinMatch ma ajută să găsesc cât mai simplu şi mai repede culoarea care corespunde perfect tenului meu. În funcţie de anotimp, îmi schimb nuanţa fondului de ten, în aşa fel încât să o asortez cu pielea bronzată!”

Ambalaj high-end
Atunci când fondul de ten îţi face pielea să arate atât de bine, e clar că are nevoie şi de un ambalaj pe măsură. Fondul de ten SkinMatch este ambalat într-o sticlă pătrată, creată parcă de un designer, al cărei capac negru este, la rândul lui, ultra-chic. Acest ambalaj stylish este completat de logo-ul Astor într-o grafică neagră, clasică, ce îi conferă un aspect elegant, minimalist. 

Heidi Klum spune: “Îmi place ambalajul de sticlă al fondului de ten SkinMatch, pentru că te ajută să observi cu uşurinţă nuanţa produsului şi cantitatea care ţi-a mai rămas.”

Acum nu mai e nevoie să porţi o mască! Lasă la vedere frumuseţea naturală a pielii tale cu fondul de ten SkinMatch de la Astor. Ascunde-ţi doar imperfecţiunile.

 

taguri: Heidi Klum, machiaj, fond de ten, astor, skin match

Galerie foto

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!