Fabulos, stralucitor si rezistent, noul ruj de buze de la ASTOR

09 iulie 2005

Fabulos, stralucitor si rezistent, noul ruj de buze de la ASTOR

     Pentru buzele tale ASTOR a creat un ruj de buze fabulos, in nuante bogate si stralucitoare, care raman proaspete pe buze cateva ore dupa aplicare. Noul ruj Color Last beneficiaza de Color Stay TrueT, un complex nou, unic de pigmenti de la ASTOR care asigura rezistenta si prospetimea culorii pe buze.

 Si ce culori! Inca o data, ASTOR isi dovedeste maiestria in crearea nuantelor sublime si a efectelor exclusive, care lasa o impresie de neuitat. Complexul Color Stay TrueT ofera culorii un impact mai mare cu 25% fata de rujurile obisnuite; rezultatul este perfect, un aspect proaspat, de durata, o culoare confortabila si rezistenta. Roz patrunzator, rosu cu intensitati captivante si bej pe cat de frumos, pe atat de generos. In total, 12 nuante ametitoare!

 Rujurile clasice rezistente la transfer contin un nivel ridicat de ceara si coloranti. Sunt grele, iar dupa aplicare lasa buzele uscate si provoaca o senzatie de disconfort. Dar ASTOR inlatura toate aceste neajunsuri cu formula de ultima generatie Sens Tech. Color Last se aplica usor, culoarea ramane neschimbata si rezista ore intregi. Nu se aduna pe buze si nu le usuca, iar vitaminele E si C asigura protectie impotriva radicalilor liberi. Culoarea este intensa, durabila si stralucitoare. Intr-un cuvant - captivanta!

Etuiul de forma patrata este, de asemenea, captivant. Este foarte elegant, negru, cu accente moderne de argintiu sclipitor: un aer sexy pentru orice trusa de make-up!

 Fabulos, uimitor de bogat, culoare rezistenta, confort si eleganta - cu COLOR LAST, ASTOR dovedeste ca le poti avea pe toate!

sursa: 2ActivePR

taguri: ruj, buze, Astor

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!