advertorial

Tratament luxuriant cu foita de aur

08 decembrie 2009

ACADERM îşi uimeşte din nou clienţii, de data aceasta cu o nouă linie de tratament care eclipsează şi cele mai avansate terapii cosmetice, cu un plus de rafinament: Selvert Thermal Le 24 k Soin d’Or.

Datorită acestui nou tratament rafinat, acum poţi să-ţi hrăneşti pielea şi să îi redai luminozitatea şi fermitatea, adică caracteristicile pielii perfecte. Considerat elixirul frumuseţii şi al tinereţii, şi compus din aur de 24 de karate - cel mai preţios ingredient activ - acest produs a fost creat pentru a oferi un tratament facial anti-ageing complet. Pielea se scaldă în frumuseţea aurului şi devine luminoasă şi catifelată.

Proprietăţile unicat al acestui metal preţios
Aurul a fost considerat de multe civilizaţii ca fiind printre cele mai scumpe metale. În China imperială, aurul era folosit pentru a îmbogăţi mâncarea, care avea efecte remarcabile – pielea devenea mai luminoasă, iar corpul câştiga în vitalitate. SELVERT THERMAL a profitat de calităţile aurului de a intensifica frumuseţea şi de proprietăţile puternice de hrănire pentru a crea două produse de îngrijire a pielii absolut unice.

- LE SERUM D’OR PUR: Acest ser concentrat luxuriant şi de o calitate excepţională conţine micro-particule de aur vizibile care oferă pielii luminozitate şi stimulează regenerarea celulelor superficiale inegale.
- LA CREME D’OR PUR: crema de tratament excelentă pentru pielea matură, ideală pentru aplicarea după ser – Le Serum d’Or pur - pentru a profita la maxim de acţiunea de reumplere a cutelor pielii. Îmbogăţit cu micro-particule de aur pur care transmit pielii strălucire şi promovează regenerarea pielii. Perfect pentru toate ocaziile: pielea radiază şi străluceşte cu o sclipire de aur pur.

Linia de îngrijire luxuriantă de la SELVERT THERMAL reîntinereşte şi luminează pielea, lăsând pe faţă o strălucire ca de bijuterie. Acesta este motivul pentru care a devenit un obiect de veneraţie printre clienţii noştri fideli. Mai mult decât atât, acest tratament de înfrumuseţare va fi şi un cadou potrivit pentru a sărbătorile Crăciunul în plină splendoare.

Va recomandam acest tratament atat in cabinetul de cosmetica cat si pentru acasa.

Pentru mai multe informaţii vă aşteptăm sa ne contactaţi:
SC ACADERM SRL – tel:0259-427774, 0742-222234

sursa: Acaderm

taguri: piele, tratament, crema, foita de aur

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger