Palmolive Floral Series - parfum de sarbatoare in casa ta

27 noiembrie 2006 | Autor: Claudia Agafitei

Palmolive Floral Series - parfum de sarbatoare in casa ta

     Iti doresti ca sarbatorile de anul acesta sa le petreci alaturi de cei dragi intr-o atmosfera care sa iti aminteasca de copilarie, cand casa mirosea a brad, bucate alese, cozonaci si intreaga familie se reunea langa pomul de Craciun? Stii ca pentru reinvierea acelei atmosfere de vis, pe langa reunirea familiei, cel mai important lucru il reprezinta impodobirea casei...

     Ai inceput deja decorarea casei tale in haine de sarbatoare: vasc in camera in care vei primi oaspetii, ramurele de brad si globuri stralucitoare in camere, lumanari scanteietoare in living si pe hol, lumanari rosii si aranjamente florale in bucatarie... A mai ramas baia, iar tu vrei ca atmosfera de sarbatoare sa iti inunde toata casa. Nimic mai simplu! Sapunul lichid Palmolive Floral Series te introduce in atmosfera magica a Craciunului de la prima intalnire, prin insertiile interioare cu Craciunita si celelalte flori specifice anotimpului, dar si prin parfumul sau deosebit, proaspat ca un vant rece de iarna.

     Avand o formula speciala cu pH neutru, Palmolive Floral Series ofera pielii tale hidratare intensa si catifelare, putand fi folosit zilnic de intreaga familie. Misterul si caldura sarbatorilor de iarna se regasesc perfect in parfumul special, delicat, cu care Palmolive Floral Series te invaluie la fiecare utilizare. In plus, Palmolive iti pune la dispozitie Floral Series in patru design-uri diferite, astfel incat fiecare membru al familiei tale sa se poata bucura de propriul sau invitat special de Sarbatori.

     Patrunde in atmosfera magica a Craciunului cu sapunul lichid Palmolive Floral Series!

sursa: Ogilvy Public Relations

taguri: palmolive, sapun lichid, floral

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!