Noul parfum semnat Celine Dion - BELONG

04 aprilie 2005

Noul parfum semnat Celine Dion - BELONG

     O femeie pasionala care isi deschide sufletul si marcheaza vieti in intreaga lume... Ce alta celebritate isi canalizeaza puterile pentru a incanta, a atinge si a “misca” sufletele cu atata daruire? Numai vocea calda a lui Celine Dion rasuna atat de clar, cu atata pasiune si convingere, cantand despre bucuria de a trai clipa.

 

     Acum, Celine Dion prezinta BELONG - noul ei parfum; o aroma care evoca bucuriile simple, eterne, pe care Celine le pretuieste cel mai mult in universul ei. “Acest parfum celebreaza viata” spune Celine Dion despre BELONG. “Reprezinta femeia care iubeste viata, rade sanatos si isi urmeaza inima. Evoca frumuseata interioara a unei femei, increderea in sine, pasiunea si senzualitatea ei. Este, de fapt, felul in care ma simt acum.” Artista care a doborat topurile muzicale, mama iubitoare, sotie incantatoare – Celine Dion intruchipeaza atat de multe valori feminine, incat nenumarati fani din intreaga lume au incercat sa-i urmeze exemplul.
     Prin BELONG, vedeta aduce in prim-plan personalitatea umana si naturala din spatele scenei, care cauta sa-si impartaseasca bucuria cu femeile din intreaga lume. BELONG este parfumul clipei si al trairii acesteia: “Belong to the moment”.

     O aura captivanta

     Celine Dion a colaborat indeaproape cu Coty Beauty pentru a crea o aroma floral-orientala care intruchipeaza credinta ei despre pasiune, incredere si frumusete feminina interioara... In fiecare nota a parfumului BELONG se fac simtite emotiile lui Celine Dion. Notele de varf sunt o compozitie “Joie de Vivre” unica, purtand amprenta aromei proaspete de piper rosu, bergamota si ananas. In notele de mijloc este evocata caldura, prin tonuri elegante si delicate de boboci de orhidee, bujor si floare de bumbac. Pentru a reflecta convingerile interioare ale lui Celine, notele de baza cuprind esente de lemn Hinoki, folosit in templele budiste, ca simbol al dimensiunii spirituale.

     O linie contemporana, originala

     Femeia care va cuprinde in palma sticla BELONG ii va recunoaste forma deosebita de pentagon sculptat in sticla masiva, simbolizand numarul norocos al lui Celine: numarul cinci. Designul desavarsit al sticlei este pus in valoare de dopul argintiu, elegant. Toata aceasta compozitie este construita pentru a sublinia stralucirea parfumului din interior.

     Cutia este de un violet vibrant care vorbeste despre esenta senzuala si pretioasa ascunsa inauntru. Impreuna, sticla si ambalajul, construiesc promisiunea armoniei calde care poarta numele BELONG.

     BELONG este disponibil in gama:

       Eau de toilette 15 ml – 577.500 lei
       Eau de toilette 30 ml – 848.000 lei
       Eau de toilette 50 ml – 1.062.000 lei
       Eau de toilette 100 ml – 1.308.000 lei
       Gel de dus revitalizant (200 ml) – 367.900 lei
       Lotiune de corp (200 ml) – 367.900 lei
       Parfum Deodorant Natural Spray (75 ml) – 410.000 lei

sursa: 2ActivePR

taguri: Belong, parfum, Celine Dion

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!