GELeration Soak-Off Gel Polish

21 decembrie 2010

GELeration Soak-Off Gel Polish

Jessica, gardianul unghiilor sănătoase, lansează pe piaţa din România prin distribuitorul său Exclusiv Cosmetics, prima linie de geluri colorate de unghii, care se aplica precum un lac si are rezistenta unui gel.
Sistemul GELeration Soak-Off Gel Polish, noua tehnologie lansată la Hollywood, reprezintă un hibrid între gelurile şi lacurile de unghii, oferind o culoare fantastică, care rezistă între 3 si 4 saptamani şi se usucă în doar cateva secunde.

GELeration Soak-Off Gel Polish este un produs usor de aplicat, care ofera unghiei naturale o finisare lipsită de imperfecţiuni şi se îndepartează în doar cateva minute prin aplicarea unei soluţii speciale.
GELeration Soak-Off Gel Polish îmbrăţisează filozofia Jessica de îngrijire a unghiei naturale, protejand-o chiar sub acest strat de gel special şi este disponibil acum şi în România în 26 dintre cele mai populare nuanţe din paleta cromatica Jessica.

Formula GELeration Soak-Off Gel Polish reprezintă un complex din răşini şi polimeri, ce conferă produsului o textură şi o stralucire de gel, iar unghiei naturale un plus de rezistenţă, fără a-i afecta sănătatea.
Tehnologia GELeration este deja în curs de patentare. Asemeni lacurilor Jessica, gelurile colorate GELeration sunt eco-friendly, nu contin Formaldehide, Toluen si DBP.
GELeration Soak-Off Gel Polish se aplică exact ca un lac de unghii, dar are rezistenţa unui GEL.

Inovatia GELeration Soak-Off Gel Polish
• Arată ca un lac şi are rezistenţa unui gel
• Tehnica simplă de aplicare
• Rezistă pe unghii între 3-4 săptămâni
• Rezistenţă la ciobire
• Nu se exfoliază
• Luciul arată exact ca în prima zi de aplicare
• Protejează unghia naturală şi previne ruperea ei
• Se usucă în cateva secunde, fără imperfectiuni
 

sursa: Tomi Tom Online

taguri: jessica, unghii, gel, lac

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!