Cremă grasă regenerantă pentru mâini

11 noiembrie 2012

Cremă grasă regenerantă pentru mâini

 Odată cu scăderea temperaturilor, pielea mâinilor devine mai sensibilă şi are nevoie de o îngrijire specială. Crema grasă regenerantă pentru mâini din gama GH3 prof. Dr. Ana Aslan protejează mâinile împotriva acţiunii agresive a factorilor de mediu şi a diverșilor agenţi chimici cu care intră în contact, ce devin astfel fine şi catifelate.

 
Prin acțiunea complexului anti-îmbătrânire GH3, ce conține hialuronat de sodiu, extract de castraveți și vitamina E, dar și datorită uleiului de silicon, crema hidratează intens, emoliază, tonifică şi regenerează pielea mâinilor, fiind o alegere optimă pentru sezonul rece. 
 
Vitamina E ajută la refacerea echilibrului natural al pielii mâinilor uscate și deteriorate, îmbunătățește elasticitatea, întărind totodată suprafața unghiilor, extractul de castravete purifică și revigorează, fiind un regenerator celular excelent, în timp ce uleiul de silicon formează un film cu rol emolient şi protector la suprafaţa pielii, care împiedică pierderea apei, menţinând hidratarea constantă a epidermei. 
 
Prin structura lejeră, crema grasă regenerantă GH3 prof. Dr. Ana Aslan se aplică pe pielea umedă, prin masaj uşor, lăsând o senzaţie plăcută de catifelare și o senzație de prospețime, datorită parfumului delicat. 
 
Gerovital H3 a apărut de la prepararea vitaminei H3 de către Ana Aslan în 1952, un produs a cărui formulă avea la bază procaina, cunoscută până atunci doar ca anestezic local. Ana Aslan a studiat modul în care procaina ar fi putut fi folosită în lupta împotriva îmbătrânirii şi a găsit compoziţia care să valorifice efectele acesteia asupra frumuseţii. 
 

taguri: crema regeneranta, vitamina E, anti-imbatranire, piele

Salvează la favoriteComenteazăTrimite pe Yahoo Messenger

Comentarii

Fii prima care îşi spune părerea despre acest subiect!