trimite pe YMsalvează

Colgate Max Fresh cu cristale racoritoare în forma lichida

24 octombrie 2005 | Autor: Catrinel Burghelea

Colgate Max Fresh cu cristale racoritoare în forma lichida

     Colgate-Palmolive România a lansat Colgate Max Fresh, prima pasta de dinti cu cristale racoritoare, atât sub forma de pasta, cât si sub forma lichida.      Noua pasta de dinti Colgate Max Fresh completeaza portofoliul de produse al companiei si se adreseaza consumatorilor tineri, dinamici, constienti de importanta igienei orale.      Colgate Max Fresh contine mii de cristale care se pastreaza intacte în pasta de… »

Noi produse de la Colgate Palmolive

23 septembrie 2005

Noi produse de la Colgate Palmolive

Colgate-Palmolive a lansat recent doua noi produse pe piata romaneasca: deodorantul Lady Speed Stick 24/7 Roll-on si pasta de dinti Colgate Advanced Whitening. Lady Speed Stick 24/7 roll-on este un produs nou pe piata romaneasca, dedicat femeilor active. Deodorant si antiperspirant in acelasi timp, Lady Speed Stick 24/7 roll-on ofera mai multe benficii: protejeaza impotriva mirosului neplacut si actioneaza impotriva transpiratiei, astfel incat senzatia de prospetime sa se pastreze intreaga zi. Produsul poate fi gasit la un pret recomandat de 8,5 RON. »

Colgate Sensitive ofera ingrijire pentru persoanele cu dinti sensibili

22 iulie 2005

Colgate Sensitive ofera ingrijire pentru  persoanele cu dinti sensibili

Colgate-Palmolive Romania a lansat Colgate Sensitive, prima pasta de dinti din portofoliul Colgate-Palmolive destinata persoanelor cu dinti sensibili. Pasta de dinti Colgate Sensitive este un produs specializat in tratarea sensibilitatii dintilor, eliminand durerea. Noua pasta de dinti Colgate Sensitive completeaza portofoliul de produse al companiei noastre, adresandu-se consumatorilor cu nevoi specifice. Colgate Sensitive asigura calmarea durerii, in acelasi timp construind un scut protector, ce ofera o protectie indelungata impotriva sensibilitatii dintilor, declara un reprezentant al companiei. »

O noua aventura a gustului

04 februarie 2005

O noua aventura a gustului

Blend-a-med lanseaza Blend-a-med Whitening Impressions - o noua gama care reinventeaza placerea de a te spala pe dinti. Noile arome transforma fiecare periaj al dintilor intr-o experienta distractiva, aromata si complet noua. Blend-a-med Whitening Impressions iti garanteaza un zambet stralucitor si dinti protejati gratie sistemului de albire si protectie Blend-a-med. Dintii si gingiile sanatoase sunt secretul unui zambet irezistibil iar adeseori nu le acordam atentia cuvenita. Acum poti transforma periajul dintilor intr-un moment zilnic de relaxare experimentand arome care iti vor aduce mai aproape paradisul tropical si prospetimea naturii. »

Albirea dintilor iti ofera un zambet stralucitor

15 decembrie 2003 | Autor: Mihaela Preda

Albirea dintilor iti ofera un zambet stralucitor

Odata cu inainterea in varsta, dar mai ales din cauza consumului de cafea, tigari, etc., coloratia naturala a dintilor se reduce, ei devenind usor galbui sau chiar fumurii. Asta, in detrimentul zambetului fiecaruia, zambet despre care nu se mai poate spune ca “lumineaza fata”. Desi in strainatate tratamentul de albire a dintilor este o practica obisnuita, in Romania el inca este considerat un lux, in parte si din cauza pretului care variaza intre 100 si 200 de dolari, in functie de complexitatea tratamentului. Multi insa poate nu cunosc in ce consta aceasta procedura si sunt nehotarati. Asadar iata cateva informatii pentru cei care ar dori sa aiba un zambet mai luminos. »