Dr. Gabriel Zaharia

medic stomatolog Doza Stoma

Dumitru Luminita: Buna ziua,As vrea sa stiu daca tratamentul de albire sau detartrajul cu laser influenteaza negativ lucrarile din portelan.Albirea dintilor ii poate face mai sensibili, sau poate accentua o sensibilitate deja existenta?Multumesc multe de tot.
Nu. Nu influenteaza negativ lucrarile din ceramica.
Albirea dintilor poate cauza o senisibilitate a dintilor sau poate accentua o sensibilitate existenta. Remediul acestor efecte secundare se remediaza prin tratamente specifice de desensibilizare.
Sabina: as dori sa stiu daca se poate indrepta un dinte, la aceasta varsta, prin aparat dentar?
Da. Se poate indrepta dintele la virsta dvs. dar numai dupa un diagnostic si plan de tratament indicat si condus de catre medicul ortodont.
MarinCecilia: Buna ziua!Probleme cu dantura am avut totdeauna, insa dupa nastere au inceput sa se agraveze si observ la baza majoritatii dintilor un proces de "macinare" rapida. In afara de asta, am carii, maslele de scos, pete, dinti strambi si ingalbeniti.Intrebarea este urmatoarea: unde aveti cabinetul, cat costa o consultatie in urma careia sa mi se intocmeasca o fisa cu toate problemele, daca pot primi o lista de preturi si o chitanta pentru fiecare plata pe care o fac.Deasemenea, as dori sa stiu daca puteti efectua mai multe proceduri in timpul acelesi sedinte, pentru a scuti timp, avand in vedere ca am copil mic.Cu multumiri,Cecilia Marin.
Pentru mai multe informatii consultati oferta Doza Stoma.
Va multumim.
12>