trimite pe YMsalvează

Aminoacizii si botoxul

Aminoacizii au un rol esential in constituirea proteinelor pielii (colagenul, cheratina si elastina) si contribuie la mentinerea si refacerea hidratarii cutanate, pe cand botoxul sterge ridurile de expresie, fiind uneori ceva mai riscant. In ambele cazuri, ,,acordul’’ unui specialist in estetica este obligatoriu!
Aminoacizii au in special rolul de a repara si reinnoi tesuturile, sa inlocuiasca proteinele deteriorate; sunt indispensabili pentru mentinerea integritatii pielii, ei reprezentand suportul sau nutritional. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Alina

de la Alina pe 16 februarie 2011, 14:08

Daca nu esti alergica la colagen, atunci sunt foarte putine efecte secundare. Ideea de baza e sa nu te dai cu tot felul de creme si alte tampenii pe locurile unde au fost facute injectiile.Mai pot aparea mancarimi in zona resprectiva si cam atat. Eu am fost in Canada la o clinica specializata ( http://www.skinvitality.ca ) unde sunt specialisti care iti spun ce si cum, iar tu ar trebui sa faci acelasi lucru.

alina

de la alina pe 09 martie 2010, 00:04

care sunt riscurile in cazul punerii colagenului in buze?

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger