trimite pe YMsalvează

Vergeturile - consecinta oscilarii in greutate

Vergeturile sunt cicatrice liniare vizibile, la inceput rozalii, care cu timpul devin albicioase - argintii si apar pe piele in momentul cand va ingrasati foarte repede si apoi slabiti la fel de repede. Ele tin insa si de alti factori: ereditatea, efortul fizic puternic (in cazul sportivilor de performanta), hipoglicemie, utilizare de steroizi anabolizanti, stres. Fibrele conjunctive ale tegumentului se rup si apar aceste linii inestetice, pentru care deocamdata nu s-a gasit un remediu definitiv. Vergeturile apar la 90% dintre femeile insarcinate, intre luna a 4-a si a 7-a, din cauza intinderii rapide a pielii, si se localizeaza pe fese, abdomen, sani. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Marina

de la Marina pe 04 februarie 2007, 16:17

eu am o problema am vergeturi pe fese fara ca macar sa ma fi ingrasat sau slabit mai mult de 2-3 kg pe luna. nu inteleg de ce mi-au aparut vregeturile am doar 15 ani va rog sa imi spune-ti...

ana

mesaje: 2
membru din: 02 decembrie 2006

de la Gaitan Veronica pe 15 decembrie 2006, 11:13

As dori sa aflu mai multe informatii despre acest subiect. Daca am vergeturi pe o suprafata de 50% a corpului, chirurgia estetica ma mai poate ajuta? Daca nu, ce imi recomandati?Cu multumiri.

cristina

de la cristina pe 17 noiembrie 2006, 19:12

nu cred ce se pot trata asa usor,si nici macar cu tratamente corporale.fiecare salon isi face firma la amumite produse si nici macar nu sunt bune.DOAMNELOR..GANDITI-VA BINE INAINTE DE A DA BANI PE PROSTII

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger