trimite pe YMsalvează

Medicina estetica. La ce serveste laserul?

Toata lumea vorbeste despre laser, dar putini oameni stiu cu exactitate la ce serveste el. Trebuie sa stiti ca laserul poate fi eficace, în mod special, pentru tratarea leziunilor pigmentare, a cicatricelor, a ridurilor. Pigmentarile naturale (melanina) se diferentiaza de cele artificiale (tatuajele). Pigmentarile naturale pot fi congenitale (din nastere) sau dobândite, acestea din urma aparând în cursul vietii. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
Sava Cristian

de la Sava Cristian pe 26 februarie 2011, 15:51

Buna Ziua!!! Tocmai am fost implicat intr-un accident si m-am ales cu 8 copci la buza inferioara!! Cum pot scapa de cicatrici si cat ma costa? ast raspuns...!!

geo

de la geo pe 14 iulie 2008, 19:30

as dori sa repar cu laser urgent o cicatrice cheloida foarte subtire si lunga de 20 cm pe antebrat care vara se pigmenteaza .am fost la clinica estet .de ce nu mi sa spus nimic ? probabil ca va este mai usor sa luati 100roni pe consultatie ? ASTEPT VA ROG UN RASPUNS DACA MA AUDE CINEVA.

ioana

de la ioana pe 08 martie 2008, 14:26

as dori sa stiu la ce salon se practica tratament cu laser pt pistrui ca nu ii mai suport am pe spate si pe decolteu

oltean petronela

de la oltean petronela pe 29 ianuarie 2008, 15:06

as vrea sa stiu cat de eficace e laserul pt pistrui....am pistrui pe fata si as vrea sa la spun adio

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger