trimite pe YMsalvează

Cel mai avansat laser din lume pentru tratamentul leziunilor vasculare

Pielea fina, ca de bebelus devine acum o aspiratie ce poate fi atinsa, datorita Laserului Vbeam Perfecta de la Candela, standardul de aur in tratarea leziunilor vasculare ale pielii, ce are la baza tehnologia unica in lume DCD (Dynamic Cooling Device™) care permite cea mai eficienta racire si cel mai intalt profil de siguranta. Tratamentul este nedureros si vindecarea este intotdeauna estetica, fara timp de recuperare. (vezi articolul)

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Autor Comentariu
DermaEstetique

de la DermaEstetique pe 22 martie 2013, 19:06

Desigur ca aceasta este o intrebare fireasca in momentul in care te-ai decis sa incepi un tratament de epilare definitiva. Iata ce trebuie sa iei in considerare pentru a afla raspunsul corect:
•Ce tip de piele ai?Trebuie sa stii ca IPL nu este eficient pe firele blonde de par. In rest, exista setari speciale pentru fiecare tip de piele, de la saten deschis, pana la roscat sau brunet inchis ori mulatru. IPL este o tehnologie versatile care poate oferi solutii ideale aproape oricarui tip de piele.
•Obisnuiesti sa te bronzezi?Epilarea definitiva cu IPL nu se poate realiza pe o piele bronzata, intrucat melanina concentrata la nivelul pielii bronzate determina arsuri, in cazul aplicarii IPL pe o astfel de piele. De aceea tratamentele de epilare definitiva cu IPL sunt intrerupte in perioadele cand pielea este bronzata (la plaja sau la saloanele de bronzat, vacante in zone tropicale, etc)
•Ce costuri implica un tratament de epilare definitiva cu IPL?Desi la prima vedere pare cam scump un astfel de tratament, poti sa fii sigur(a) ca faci o investitie excelenta, in sensul ca vei elimina definitiv costurile periodice ale unei epilari clasice si in mod cert in centrele de renume vei primi discounturi consistente pe masura fidelitatii tale ca si client, ceea ce iti va aduce economii importante in bugetul alocat unui astfel de tratament.
•Ai neplaceri in urma epilarii clasice cu ceara?Daca faci parte din categoria persoanelor care sufera inflamatii si foliculite dureroase dupa epilarea cu ceara (mai ales in zonele inghinal sau picioare), solutia pentru a scapa de astfel de senzatii o reprezinta epilarea definitiva cu IPL.

Atenţie: Pentru a adăuga un comentariu este necesar să vă logaţi. Dacă nu aveţi un cont pe beautycenter.ro click aici pentru înregistrare.

Salvează la favoriteTrimite pe Yahoo Messenger